Glæd dig: Populære madmarkeder melder åbningsdatoer ud
Er du typen, der bare savner at sidde i uformelle omgivelser og spise lækker mad med vennerne?
Så kan du godt begynde at glæde dig, for både Seaside Toldboden og Tivoli Food Hall har meldt forårets åbningsdatoer ud, og du behøver slet ikke at vente så længe.
Åbner lige om lidt
Tivolis helt eget madmarked, Tivoli Food Hall, åbner allerede på onsdag d. 16. februar kl. 11. Det skriver de på Instagram.
Det bliver med masser af god mad, DJ og festlig stemning.
I Tivoli Food Hall kan du vælge mellem mad fra hele 15 forskellige madsteder, der spænder lige fra økologiske kyllinger, marokkanske fladbrød og luksusburgere til mexicanske tacos og asiatisk street food.
Nyheder på Seaside
Også Københavns helt eget gastrohus, Seaside Toldboden, gør klar til åbning – dog først d. 1. marts.
Seaside var sidste år gennem en kæmpe transformation, da lokalerne blev omdannet til et sted mellem uformelt street food marked og en traditionel restaurantoplevelse – med flere køkkener i verdensklasse vel at mærke.
Når de slår dørerne op bliver det med to nye køkkener – nemlig Patagonia Grill og Dang Dang Asian Flavours.
”Vi vil gerne blive ved med at udvikle os, så der hele tiden er noget nyt at opleve, når vores gæster besøger os.
Derfor er vi også rigtig glade for at kunne byde de to nye køkkener velkommen,” fortæller Bo Gervig, Direktør på Seaside Toldboden.
Patagonia Grill er ejet af Juan Alvarez, der har mange års erfaring når det kommer til at servere simple, klassiske, argentinske kødretter. Han åbnede sin første restaurant ”Fuego” i 2003; en argentinsk- inspireret steak-restaurant.
På Seaside Toldboden vil du også opleve Juans Alvarez store passion for argentinsk mad, når han griller sit kvalitetskød på en 400 kg tung trækulsgrill, der i øvrigt giver kødet dets helt særlige røgede smag. Retter vil være simple, da det er vigtigt for Juan alvarez, at du både kan se og smage alt på tallerkenen.
Navnet ”Patagonia Grill” er inspireret af den simple mad fra Patagonia med kød tilberedt over åben ild.
Dang Dang Asian Flavours er ejet af Zhaoye Li, der allerede kender Seaside Toldboden utrolig godt.
Han var nemlig med fra start, da Edgars Sutka åbnede sit køkken ”Tombo” med åbningen i 2021. Det gav ham så meget mod på tanden, at han nu er klar til at åbne sit helt eget køkken, hvorfra han serverer sushi og andre asiatisk-inspirerede retter.
Det asiatiske køkken er generelt kendt for sine lette og smagfulde retter – det vil du også opleve, når du dykker ned i menukortet på Seaside Toldboden og ser Zhaoye Li trylle de flotteste, mest autentiske asiatiske retter frem.
Udover de to nye køkkener kan du bl.a. glæde dig til de populære, velkendte køkkener; Project Raw, Ocean Bar og Strangas.
Læs mere om Seaside her.