Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prangende påske-projekter til din etageejendom

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: Akut Kloakservice & Total Kloakservice ApS

Bor du inde i byen? Er du medbeboer i en etageejendom? Så ved du, at der er mange forskellige opgaver at tage sig af udover det praktiske i din egen lejlighed. Når hverdagen skruer bissen på, så er der mange praktiske opgaver, der bliver forsømt uge for uge. Her er det især baggården og opgangen i ejendommen, der går i glemmebogen, da man som beboer har tendens til at fokusere på sit eget. Men hvis du og andre i din ejendom tilbringer påsken hjemme i år, så er det en unik mulighed for at få styr på nogle af de hængepartier i har. Med lidt koordination fra dig og dine medbeboere kan denne påske blive tidspunktet, hvor i for alvor får styr på diverse projekter i og omkring ejendommen. I vil opleve, at ejendommen får et nyt liv, og at det er rarere at bo der. Her er en lille liste med en række særdeles prangende påske-projekter til din etageejendom. Så kan du takke os senere. God læselyst.

Få kigget på kloakken

Hvis du tænker på rækken af ting, du godt kunne tænke dig at få ordnet i og omkring din ejendom, så går dine tanker nok ikke lige i første omgang på kloakken. Systemet ligger under jorden og bag vægge. Og medmindre i har store problemer med kloakken, så er det nok ikke noget, du tænker meget over. Ikke desto mindre, så kan det være en god ide at få et kloakfirma eller en slamsuger københavn ud og kigge på jeres system. Den slags skal vedligeholdes. og så kan det være, det sparer jer for problemer i fremtiden.

Husk jeres baggård

Et andet lettere job omkring ejendommen kan være at rydde op i baggården. En baggård kan være mange forskellige ting. Måske består din gård både af græsplæner og buske. I så fald kan i behandle det som en tur i haven, hvor græsset slås, ukrudt fjernes og buske bliver luget. Andre gårde består blot af beton eller asfalt, men i så fald er der stadig ofte ting, der kan laves. Tag et kig rundt i gården, og få fjernet ting, der ikke hører til. Pludselig vil i kunne nyde jeres gård i meget større udstrækning end før. 

Og glem ikke selve opgangen

I nogle opgange har man folk ansat til denne opgave, men hvis ikke så giv opgangen en kærlig hånd. Trapperne og gulvet skal vaskes. Vinduerne i opgangen trænger også ofte til en tur. Sidst kan i tjekke vægge og andre overflader efter for skidt og snavs. 

Del artikel

Andre læser også