ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pris har også betydning når københavnerne skal vælge tandlæge

Af Redaktionen

Bare fordi man bor i et dyrt område, betyder det ikke at man er ligeglad med hvad tingene koster. Det gælder selvfølgelig også i situationer hvor københavnere skal finde en tandlæge. Det skal selvfølgelig være en tandlæge der er dygtig, men prisen behøver ikke at stikke i vejret af den grund.

Annoncørbetalt indhold levereret af tandww.dk

Find en billig tandlæge selvom at du er en københavner

Der er mange der ikke bor i København som tror at københavnere bare kaster om sig med pengene fordi man indimellem køber en kaffe to go til 45 kroner. Det er dog langt fra tilfældet og kan du som de fleste nikke genkendende til at du gerne vil spare hvor det er muligt, så er du ret sikkert også interesseret i at vide, hvor der findes en billig tandlæge.

Det er ikke helt forkert at priserne på tingene koster mere i København end i provinsen, men her skyldes det som regel at de virksomheder der har et fysisk lejemål, har større faste udgifter der skal dækkes ind og det er på bekostning af priserne på varerne eller virksomhedens ydelser.

Gå ikke på kompromis med den gode service når du vælger en billig tandlæge

Dette er som regel også tilfældet når der er tale om tandlæger og det kan derfor være en fordel at søge lidt ud imod udkanten af København hvor du kan få en billigere tandlæge uden at gå på kompromis med den service og ydelse der kan tilbydes.

Ofte ser man at tandlægebesøgene vælges fra, fordi det aldrig lige passer ind i hverdagens økonomi at skulle afsted til et tandlægebesøg. Det er dog vigtigt at man ikke holder sig fra de regelmæssige tjek, da det i sidste ende kan betyde en større omkostning end hvis der tjekkes op løbende.

Sørg derfor for at find en billig tandlæge som Wølund & Wolf i Taastrup, selv om du efter sigende skulle være en rigtig københavner.

Del artikel

Andre læser også