ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Historiske lokaler: Legendarisk og prisvindende slagter på Østerbro åbner på ny

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Gourmandiet Facebook
Foto Gourmandiet Facebook

I foråret blev det meldt ud, at gourmetslagteren Gourmandiet på Østerbro ville lukke efter 15 år.

Nu er butikken genåbnet med nye ejere. Det skriver TV2 Lorry.

Sune Rothenberg Lind har sammen med Adam Lind og Andreas Trap overtaget de historiske lokaler på Rosenvængets Allé og samtidig rettighederne til navnet.

“Vi tog kontakt til udlejer for at overtage lokalerne, og vi fandt ud af, at udlejer ønskede, at der fortsat skulle være slagter i lokalerne.

Så har vi brugt tiden på at sætte dem (lokalerne, red.) i stand og gjort klar til at åbne. Da vi kom tættere på at åbne, tog vi kontakt til kuratoren og købte navnet,” siger Sune Rothenberg Lind til TV 2 Lorry.

Foto Gourmandiet Facebook

Vundet flere priser

Lokalerne på Rosenvængets Allé er historiske, i det nummer 7A historisk set har huset en slagtervirksomhed, og Gourmandiet har da også tidligere vundet flere priser.

I 2008 modtog Gourmandiet Børsens Fødevarepris samt byens bedste nyåbnede butik, i 2011 blev de hædret af Landbrug og Fødevarer med Slagterprisen og i 2015 blev butikken fremhævet som en af de fem ypperste slagterforretninger i verden af Wall Street Journal.

“Det var nærmest lidt af en institution,” forklarer Sune Rothenberg Lind og og fortæller videre, at kunderne kan forvente samme kvalitet som tidligere.

Varerne i den genåbnede slagter vil nemlig komme fra de samme landmænd og gårde, som forgængeren brugte. 

Det er også en rutineret herre, der overtager de legendariske lokaler på Østerbro.

Sune Rothenberg Lind er allerede ejer af både en spansk, en italiensk og en dansk delikatessebutik i Torvehallerne og i Kødbyen.

Derudover er han faglært kok og har 18 års erfaring med særligt fransk madlavningstradition.

Del artikel