Prøv 1 meter lang Durum: Umut åbner Guldkebab i Valby

Hvis der er noget kendis-kokken Umut Sakarya kan, så er det at tænke ekstraordinært.
På fredag d. 25. september udvider han sammen med sine trofaste partnere “imperiet” med endnu en kebabshop.
Det sker i Valby på Toftegaards Alle 38, og der er 200 gratis kebab til de første 200 gæster.
Valby-filialen hedder også Guldkebab by Guldkroen, og er således en tro kopi af deres første Guldkebab, som åbnede på Nørrebro i februar.
Læs også: Klassisk hangover-hapser: Bryghus lancerer snasket gourmet cowboytoast
Vild – vildere
Som alt andet med Umut er Guldkebab selvfølgelig ikke en klassisk kebabrestaurant.
Det bliver vild, vildere.
Eksempelvis kan man bestille 1 meter lang Durum, eller rullekebab som andre foretrækker at kalde det.
Det bliver også med en hemmelig chilisovs til at smøre ud over den, som kommer til at give dig nogle problemer på toilettet dagen efter.
Men mon ikke den smager himmelsk og man nyder det så længe, det varer?
Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr
Hjemmelavet kebab af svinenakke
Lidt utraditionelt bliver det en kebabbiks med hjemmelavet kebab af svinenakke, så Umut holder sig i svinekøds-genren.
Det er jo Umut og Guldkroen, der står bag, så naturligvis kan man også få deres sprøde fritter med deres berømte hjemmelavede bearnaise sovs hældt ud over.
Det er i hvert fald en sjælden kombi, når det gælder kebab. Der bliver også iskolde fadøl og Umuts yndlingsdrik – Fernet Branca.
Normalt hader Umut og hans partnere alt hvad der handler om vegetar, men også her skrives der historie. Der er nemlig føjet to vegetar-retter til kortet, som begge er ud fra hjemmelavede opskrifter.
Den ene med hjemmelavede falaffel.
På selve åbningsdagen bydes der på gratis kebab til de 200 første.
Læs også: Ny burgerjoint på Vesterbro opkaldes efter dansk opfinder af burgeren
Hvad: Åbning af Guldkebab Valby
Hvor: Toftegaards Alle 38, Valby
Hvornår: 25. September 2020 kl. 16.00
Hvor meget: 200 gratis kebab
Læs også: Madskribenternes hemmelighed: Her får du den vildeste pasta-oplevelse