MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Forkæl dig selv i ferien: Kom verden rundt i efterårsferien med Just Eat

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Under normale omstændigheder ville en hel del danskere pakke kufferten og rejse til sydens sol og varme i efterårsferien. Men i år bliver helt anderledes.

Corona har som bekendt ændret vores adfærd, hvad vi plejer og dermed også årets rejseplaner i ferierne. Og selvom vi danskere heldigvis er meget omstillingsparate, synes vi på redaktionen ikke, at vi skal snydes for lidt ferie- og rejsestemning.

Når vi ikke kan komme til udlandet, tænker vi her på MigogKBH, at udlandet må komme til os i efterårsferien. Og hvordan gør man så lige det?

Vi har lavet den perfekte madplan for resten af efterårsferien.

Så læs med, når vi både giver tips til byens mange efterårsaktiviteter og inspirerer til lækker mad, der kan leveres direkte hjem til døren.

MigogKBHs madplan for efterårsferien med Just Eat

Tirsdag

Hvis du har efterårsferie med familien, har du måske været på et af Københavns mange museer med masser af aktiviteter for børnene.

Man kan blandt andet opleve skelettet af en vaskeægte T-Rex på Statens Naturhistoriske Museum. 66 millioner år gammel, 4 meter høj, 12 meter lang og med næsten alle sine frygtindgydende tænder intakt.

Efter en sjov dag med masser af aktiviteter og hygge er man sjældent til det store indkøb og madlavning.

Derfor anbefaler vi, at du i dag smider fødderne op og får bragt smagen af Japan hjem til dig.

Karma Sushi har etableret sig som en af landets allerbedste i sushi-genren, og i København holder de et tårnhøjt niveau.

Du kan bestille fra Karma Sushi med Just Eat her.

Hvis du er til det veganske, kan du i stedet tage til Australien. Det er to australske gutter, som står bag populære Souls i København.

Få blandt andet leveret deres glutenfri trøffel- og champignon burger med sweet potato fries eller zucchini salad med få klik på Just Eat.

Bestil fra Souls her

 Onsdag

I efterårsferien kan du opleve Storm over Ramasjang på Østre Gasværk med alle Ramasjang-stjernerne som Onkel Reje, Motor Mille og Hr. Skæg.

Du kan også tage et smut i biografen og se den nye Far til Fire og Vikingerne.

Når du kommer hjem, skal det være let, og destinationen hedder i dag Indien.

Zaiqa Indisk Takeaway scorer skyhøjt på Just Eat, og det er altså med over 1300 bedømmelser. De laver lækker autentisk indisk mad leveret til døren.

Bestil her.

Er du ikke til indisk, er italienske Spaghetteria La Perla oplagt. De laver rigtig lækker pasta og har flere af de gode favoritter på menuen.

Bestil her

Arkivfoto

 Torsdag

I efterårsferien kan du tage på Troldejagt efter Thomas Dambo’s kæmpe-trolde rundt omkring i København. Du kan også besøge Byoasen, som har masser af nuttede dyr.

Når alle er trætte efter en lang dag udendørs, og du ikke er i humør til at kaste dig over madlavningen, anbefaler vi, at du får bragt Thailand til døren.

Kiin Kiin er en af de eneste thairestauranter i verden med en Michelinstjerne. Og man forstår hvorfor, når man sætter tænderne i deres kreative og velsmagende retter.

Bestil her

Hvis du hellere er til en snert af hjemmelavet, så er Homemate også et uovertruffent valg.

Ready To Cook konceptet er braget igennem på den københavnske takeaway-scene med deres yderst smagfulde retter, som bare skal i ovnen i 15 min.

Bestil her

PR-foto

Fredag

Man kan næsten ikke sige efterårsferie i København uden at slå et smut forbi Tivoli. De kører selvfølgelig det helt store Halloween-tema med masser af sjov og (u)hygge.

Efterfølgende er det oplagt at blive i den danske kultur og nyde det danske køkken. Byens Smørrebrød i Indre By laver højtbelagt, så fuglene synger, og det er lækkert at få bragt lige hjem til døren.

Bestil her

Bliver man i samme område, er der også populære Mormors Køkken, som ligger i Bredgade. Her laver de lækre sandwich og bagels med stemningen af dansk historie.

Bestil her

Foto PR

Lørdag

Vi kan altid anbefale et besøg på Den Blå Planet eller en tur på Vikingeskibsmuseet.

Når du kommer lidt træt og glad hjem og bare gerne vil have aftensmaden leveret, skal du tage en tur til USA med store burgere.

Grillen Burgerbar har for alvor etableret sig i København, og de laver vanvittigt gode burgere – på den gode, greasy og snaskede måde.

Vi er helt vilde med en Pablo burger, og man kan også stadig bestille deres særlige Bearnaise Bastard.

Bestil her

Foto PR

Søndag

Det er sidste dag i efterårsferien, og den burde officielt stå på afslapning med Netflix eller det nye Disney+ på skærmen.

Men ud og rejse på madfronten skal vi stadig. Det er tid til elskede Italien og naturligvis pizzaen. Og hvis nogen kan lave pizzaer i København, så er det Pizzeria Luca.

Kåret til den niendebedste pizza i hele Europa. Det er vildt, men også fortjent.

Bestil her

Pssst, hvis du vil toppe søndagen helt op, så kan du altså bestille donuts leveret direkte til døren med Just Eat nu. Blandt andet kan du smage de helt vilde drømmekage-donuts. Læs vores artikel om det her

Del artikel

Andre læser også