Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøv julefrokosten på en ny måde

Af Martin Jørgensen

Annonce

Når der tales om julefrokoster, har de fleste en klar idé om, hvad det indebærer. Julemad, julemusik og en god mængde snaps. Nu kan du få det bedste fra to verdener – læs mere her!

De fleste har en idé om, hvad en julefrokost skal indebære. Her vil de fleste nok foretrække en julefrokost, der har klassisk julemad, godt selskab med en god mængde underholdning. Alt dette skal gerne gå op i en højere enhed, hvor alle får rum til at komme i julestemning.

Men er der plads til alle kommer rigtig julestemning, hvis julefrokosten igen holdes derhjemme? Det kan sagtens være, at du har været til flere forskellige julefrokoster med familien og venner, hvor det godt kan blive lidt for ensformigt. Men hvad gør man så? Jo, lad os udvide din horisont – du kan nemlig holde julefrokosten uden for hjemmets fire vægge.

Hvorfor ikke slippe for alt den planlægning, madlavning og oprydningen dagen efter? Hos Wallmans kan du få den perfekte og kompromisløse julefrokost for din familie, kollegaer eller venner. Og du behøver ikke engang selv stå med ansvaret for aftenen – det gør de nemlig!

Julefrokost med et twist

 

Hos Wallmans får du en magisk oplevelse. Overvejer du at købe billet til Wallmans julefrokost, men ved ikke, hvad du får for det? Du kan godt købe billetten nu – du får nemlig en helt fantastisk oplevelse.

Du får julestemning og musik fra det sekund, du træder ind ad døren til Cirkusbygningen. Det, sammen med en ekstraordinær god service, show og godt selskab er alt sammen en del af opskriften til en uforglemmelig aften.

Aftenen starter allerede 17.30, hvor du møder op ved Cirkusbygningen. Du bliver mødt af sang og julepynt hele vejen gennem hovedindgangen og ind i den fantastiske foyer, der er udsmykket med overdådig julepynt.  Det dygtige tjenere og artister får dig og dine nærmeste på plads ved jeres bord. Jeres bord bliver ”hjertet” af jeres fantastiske julefrokost, hvor I vil tilbringe jeres tid det meste af aftenen.

Gennem aftenen får I nydt en fantastisk 4-retters julemenu, der er inspireret af traditionel julemad. Her er der tale om en uovertruffen smagsoplevelse, der efterlader de fleste hungrende efter mere – bare rolig, der er rigeligt med mad!

Sideløbende med jeres fantastiske julefrokost, kører Wallmans juleshow, der rummer nyfortolkninger af klassiske juletraditioner og sange. Scenografien, kostumerne og julestemningen kulminerer i en enestående finale klokken 23:00, der sætter et punktum for en fantastisk julefrokost.

Men bare rolig, aftenen er stadig ung. Efter den vanvittige finale, spiller husets DJ op til endnu mere fest. Her er der noget for enhver smag, da de største hits gennem tiden bliver spillet – her er Cirkusbygningens fantastiske akustik virkelig med til at føre det til dørs. Cirkusbygningen forvandles til en eksklusiv natklub, der skaber mange uforglemmelige øjeblikke, der byder alle op til dans. Dørene åbnes også for nye gæster efter 23.30, så der er rig mulighed for at stifte nogle nye bekendtskaber.

Synes du også det lyder helt fantastisk, skal du endelig ikke tøve med at bestille billetter til din julefrokost hos Wallmans her.