Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Jydebrunch hos Guldgrillen. PR Foto
Jydebrunch hos Guldgrillen. PR Foto

Pssst: Der er konkurrence om 4 jydebrunch i bunden af artiklen.

En brunch uden brun sovs og béarnaise er jo bare morgenmad.

Sådan tænker de i hvert fald inde hos byens bedste grillbar – Guldgrillen.

Herinde regerer sovsekongerne Umut Ra Sakarya og Frank Sværd, når de altså ikke lige synger danske fællessange på deres anden restaurant – Guldkroen.

Læs også: Landets vildeste grillbar: Hippe Umut åbnede Guldgrillen med et brag af brun sovs

Søndag d. 3. februar sovser de et nyt koncept af sted på Guldgrillen i Nansensgade – nemlig ægte ‘jydebrunch’.

Bag navnet gemmer sig den mest snaskede søndag nord for Sydpolen.

De serverer nemlig ‘Luksus Biksemad ad libitum’ hver søndag fra kl 12:00 til 16:00 og for 145 kr. får man – hold godt fast – biksemad lavet med stegt oksefilet, bacon og svinenakke med danske kartofler, bløde løg, syltede rødbeder og spejlæg.

Men vigtigst af alt: Ad libitum brun sovs og béarnaise. Se, der kom jyden ind i jydebrunch.

Go’ søndag snaskere.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvis du blev sulten af den her artikel, så smut over på MigOgKbh Facebook lige her og tag dem, du vil have med til jydebrunch i morgen. Så trækker vi en vinder, der får 4 gange jydebrunch på Guldgrillen ad libitum.

Tag dem og skriv: sulten?

Hvad: Jydebrunch
Hvor: Guldgrillen, Nansensgade 35
Hvornår: Hver søndag kl. 12-16
Hvor meget: 145 for biksemad ad libitum. 95 kr. for børn under 12 år. Der er også mulighed for take away for 100,- pr. portion
Hvordan: Læs mere her