ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Psykolog på Frederiksberg i markant fremgang

Af Annoncør

Christoffer Kølgaard har haft et godt år som psykolog på Frederiksberg. Det er måske på en lidt trist baggrund, da corona-krisen især har givet anledning til, at flere vælger at gå til psykolog. Men Christoffer mener dog også, at det hænger sammen med andre faktorer og nævner især tre:

”For det første fik vi tidligere i år en award for at være ’Best in Psychological Services’ i Danmark af det anerkendte magasin CorporateLiveWire. Selve awarden er der nok ikke så mange, der kender, men jeg tager det mere som en bekræftelse på, at den måde vi driver klinik på værdsættes af vores klienter.

Den anden faktor er vores fokus på hele tiden at blive bedre til at kunne levere en god og forstående terapi for de klienter, der søger hjælp og rådgivning hos os. Det betyder, at vi alle på klinikken løbende gennemgår efteruddannelse, for at følge med tiden og lære det seneste som forskningen viser. De to ting driver klinikken fremad.

Endelig har vi øget vores marketingindsats ret betydeligt. For alle selvstændige, der driver egen forretning – også psykologer – er det vigtigt at være synlig dér, hvor folk leder efter en. Og det er for os først og fremmest i Google. Vi har gjort meget ud af at skrive nogle gode tekster på vores hjemmeside, som både de besøgende, men altså også Google, synes godt om. Det har givet ekstra travlhed på klinikken.”

I løbet af 2020 er Den Krøllede Hjerne, som klinikken hedder, vokset med yderligere to psykologer til at tage sig af den stigende mængde af klienter og Christoffer håber udviklingen kan fortsætte til næste år.

”Vi vil gerne gøre en forskel for andre mennesker og være med til at bryde det tabu, det er for nogen at gå til psykolog. Det håber jeg, vi lykkes med i 2021”, slutter Christoffer Kølgaard.

Del artikel