Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Psykoterapi København

Af Annoncør

Hvis dagene begynder at virke grå, eller du efterhånden har svært ved at holde dig selv i gang, så kan det være en god idé at søge noget hjælp. Assistance og hjælp til dit mentale helbred er ikke noget, du først skal finde, når du er blevet syg, for opsøger du det tidligt, kan du helt undgå psykiske lidelser som depression, angst eller stress.

Læs her hvordan psykoterapi kan hjælpe dig.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en hjælp videre for dem, der har ondt eller synes, livet virker meningsløst. En psykoterapeut er uddannet til at hjælpe mennesker, der har psykiske eller personlige udfordringer. Det kan være alt fra sorg, personlige kriser, angst eller stress af den ene eller anden type.

Forskellen på en psykoterapeut og en psykolog er dog, at en psykoterapeut ikke er uddannet til at håndtere psykiske lidelser og kliniske diagnoser af en sværere grad. Psykoterapi er en hjælp til dig, der har brug for at blive guidet i den rigtige retning i en svær periode.

Derfor skal du vælge psykoterapi

Psykoterapi kan hjælpe dig med en hverdag, der er svær, også selvom du ikke har en diagnose med dig. Du kommer ind i et velkomment og roligt miljø, hvor du kan tale ud med én, der ikke fortæller noget videre eller er en del af din normale omgangskreds.

Somme tider er der bare behov for at tale med nogen, der har ekspertise indenfor psykologi, men som ikke er en del af din hverdag. Med psykoterapi kan du få luftet dine problemer, og med kyndig erfaring kan du blive ledt i den rigtige retning.

Derudover har du én, der kan støtte dig, mens du finder tilbage til en lys og positiv hverdag. Du kan se en psykoterapeut efter behov, også selvom det bare er en gang om måneden.

Sådan finder du en psykoterapeut

Du finder en psykoterapeut ved at søge efter psykoterapeuter eller klinikker i dit lokalområde. Hvis du leder efter psykoterapi København, Aarhus eller Odense, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde mange muligheder.

Hvis du bor i de mindre provinsbyer, så kan en køretur være nødvendigt. Nogle psykoterapeuter kan også holde sessions over videoopkald, hvis du ikke har mulighed for at komme til dem.

Der er også mulighed for hjælp til dig, og første skridt er at opsøge det. Psykoterapi er en god vej at tage, hvis du føler dig en smule usikker i din dagligdag og har brug for hjælp.

Del artikel

Andre læser også