Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Quiz og vind: 13 serveringer og vinmenu for 2 på Basso

Af Freja Dumont
Foto: Basso
Foto: Basso

Hvis du er tosset med pasta, risotto og andre italienske lækkerier, så kender du helt sikkert allerede restauranten Basso i Dronningens Tværgade, som tager dig gennem en længere smagsrejse med deres Social Dining-oplevelse.

Nu kan du vinde en overdådig middag for to på Basso i København med 13 serveringer inklusiv vinmenu til en værdi af 1.912 kroner.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på fem spørgsmål om DiningSix, som udover Basso også driver restauranterne KöD, Klokken, Keyser Social, Feed Bistro, burgerkæden Burger Shack og DiningSix Catering

PRØV QUIZZEN HER

Før du kan quizze med, skal du udfylde felterne, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder af konkurrencen.

Samtidig tilmelder du dig DiningSix’ fedeste nyhedsbrev, så du altid er opdateret på gode tilbud og spændende nyheder i kædens 6 restauranter samt cateringordning.

Svarer du ikke rigtigt på alle spørgsmålene, er der ingen grund til at fortvivle. Du er altid velkommen til at prøve igen.

Blandt alle, som svarer rigtigt på spørgsmålene, trækker vi en vinder søndag den 17. juli 2022og præmien skal indløses inden 31. august 2022.

Italiensk alle kan være med på

Det er flere gange blevet slået fast gennem undersøgelser, at det italienske er et af de mest populære køkkener i Danmark.

Og det forstår man jo godt, for hvem elsker ikke pasta, skaldyr og meatballs?

Hos Basso kommer du godt omkring i det populære køkken, for de har to menuer med henholdsvis 10 eller 13 retter. Udgangspunktet er klassisk italiensk mad med nordiske elementer lavet på udelukkende de bedste råvarer.

Den nye sommermenu indeholder både klassiske italienske retter, man kender og holder af, samt nyskabende retter med kreative indspark og smage fra det nordiske køkken.

Foto: Basso

Du kan bl.a. glæde dig til en smagfuld skaldyrssuppe med blød mascarponecreme, Basso’s egne meatballs med pinjekerner og zucchini i en syrlig tomatsauce og selvfølgelig det absolutte must-try, når du besøger restauranten:

Basso’s silkebløde risotto med trøffel og mascarpone.

Det hele smager fuldstændig himmelsk, men endnu bedre er næsten prisen. De 13 retter koster nemlig kun 498 kroner eller du kan ‘nøjes’ med 10 for 398 kroner, og det er næsten et røverkøb.

Til at skylle ned med er der flere lækre cocktails eller italienske vine at vælge imellem.

Basso har åbent alle ugens dage fra kl. 17, og du kan reservere bord lige her.

DELTAG I KONKURRENCEN HER

Del artikel

Andre læser også