Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Rejseguide: Sådan sparer du penge på dine flybilletter

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man gerne vil rejse ud for at opleve verden. Der er heldigvis mange måder, du kan spare penge på, så du får råd til at rejse meget mere. Du kan for eksempel spare mange penge på flybiletter, hvis du ved hvordan. Læs med her, så du snart kan komme afsted på din næste rejse.

Brug søgemaskine

Du behøver ikke at bestille flybilletterne direkte fra flyselskabet. Brug i stedet en rejsesøgemaskine, hvor du kan sammenligne prisen på flybilletter på tværs af flere forskellige rejsehjemmesider. Så kan du finde den bedste pris på markedet og dermed spare rigtig mange penge. Er du i god tid, kan du også oprette en prisagent, så du slipper for at sidde og holde øje med prisen på din næste flyrejse. Prisagenten kan give dig direkte besked, når flybilletterne sælges billigere end den pris, som du har angivet. Selvom prisen, som du kan se i det sidste tip, ofte er billigst, hvis du bestiller i rigtig god tid, så kan prisen alligevel være forskelligt fra dag til dag. 

Vær fleksibel med rejsetidspunkter

Prisen på flybilletter handler i høj grad om, hvilken dato og hvilket tidspunkt på dagen, du vil rejse på. Det er for eksempel dyrere at rejse i skoleferierne end på andre tidspunkter. Vær derfor så fleksibel med dit afrejsetidspunkt som muligt, så kan du undersøge prisen på flybilletter og vælge at rejse den billigste dag. Derudover kan du også spare mange penge, hvis du vælger at rejse for eksempel om natten eller meget tidligt om morgenen. Mange mennesker har ikke lyst til at rejse på de tidspunkter, så derfor er flybilletterne typisk billigere. Brug en søgemaskine, hvor du kan sammenligne priserne på flybilletterne på forskellige tidspunkter og datoer. 

Vær i god tid eller det modsatte

Bestil dine flybilleter i så god tid som muligt, for så kan du også spare mange penge. Typisk stiger prisen på billetterne i takt med, at datoen for afrejsen nærmer sig. Har du mulighed for at bestille mere end 6 måneder før afrejse, så er det en rigtig god idé. Du kan på den anden side også spare mange penge, hvis du booker en afbudsrejse i sidste øjeblik. Det kræver dog, at du er meget fleksibel med afrejsetidspunkt og, hvor du overhovedet skal på ferie henne, men det kan også være spændende at tage på sådan en tur, som man ikke selv har planlagt.

Del artikel

Andre læser også