Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Rendyrket metal: Nu får Vesterbro sin helt egen undergrundsbar

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

Spørger man Michael H. Andersen, så er det lidt af et mysterie, at Danmarks hovedstad ikke har en rendyrket metalbar, der udelukkende fokuserer på de ekstreme metalgenrer.

Men det kommer til at ændre sig nu.

Fredag d. 11. marts åbner han og Eske Jeppesen (bestyrer af Zeppelin Rock Bar) nemlig en ny benhård metalbar i kælderlokalerne til Zeppelin Rock Bar på Vesterbro.

Rent hjerteblod

Idéen til den nye metalbar, Left Hand Path, er skabt af rent hjerteblod og en gammel drøm af musikselskabsdirektør, metalmusiker og metalhead, Michael H. Andersen, og hans team.

Left Hand Path vil have fokus på de mere hårde og ekstreme metal genrer som death metal, black metal, doom metal, thrash og den beskidte del af heavy metal.

Og dekoreret med specielle genstande fra de sidste 30 år – som sjældne demobånd, 7″ep’er, plakater og flyers fra undergrundsmetalscenen.

Det vil være stedet for metal releasefester, pre- og afterparties og et generelt samlingspunkt for et publikum, der savner muligheden og stedet at hænge ud for at nyde metallens ekstreme genrer og livsstil.

Endelig får København sin egen rendyrkede metalbar. Et fremtidigt hjem for folk med en dedikeret kærlighed og interesse for ekstrem metal. Dette er endnu en drøm, der går i opfyldelse – og kun mulig, fordi jeg valgte at følge ”the left hand path” for tre årtier siden,” fortæller Michael H. Andersen.

Indgangen til Left Hand Path finder du via den velkendte Zeppelin Rock Bar på Vesterbrogade. Foto Zeppelin Rock Bar Facebook

Den onde lillebror

Left Hand Path er designet af Morten Varano, der udover at drive blandt andet Rust og Whammy Bar, også har redesignet og været med til at ombygge Hotel Cecil, Gimle og Zeppelin Rock Bar.

“At få muligheden for at designe Københavns nye metalbar er en enestående mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Det er jo ikke hver dag, at man får lov til at give sit take på en musikstil med så stærke visuelle elementer, og det har jeg prøvet at udarbejde med min store fascination af lamper og lys.

Det har resulteret i en bar, der netop tager udgangspunkt i et designmæssigt clash mellem lys og mørke,” siger Morten Varano, der også har fået en hjælpende hånd af Michael H. Andersen og Eske Jeppesen.

Indgangen til baren finder man gennem Zeppelin Rock Bar og ned af en vindeltrappe.

Michael H. Andersen har da også valgt at kaldt Left Hand Path for Zeppelins onde lillebror med sin helt egen musikalske og stemningsmæssige profil.

Hvad: Left Hand Path åbner på Vesterbro
Hvor: Vesterbrogade 45, 1620 København (indgang via Zeppelin Rock Bar)
Hvornår: Åbner fredag d. 11. marts 2022
Hvordan: Læs mere på Facebook her

Del artikel

Andre læser også