MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rengøring har aldrig været vigtigere

Af Redaktionen

God hygiejne er med til at mindske spredning af smitsomme sygdomme. Derfor er det måske nu, hvor corona er over os, at du skal overveje, om det er på tide med professionel rengøring.

En ren virksomhed mindsker smittespredning

Når du hyrer hjælp fra et professionelt rengøringsfirma, er det en garanti for, at der bliver gjort ordentligt rent. Typisk kan du stille nogle krav til det rengøringsfirma, du hyrer. Måske er det vigtigt for dig, at alle dørhåndtag bliver sprittet af hver dag efter fyraften. Det kan også være, at du prioriter, at kaffemaskinen skal gøres ordentligt rent en gang i ugen.

Det kan være en god idé at hyre et firma, der har erfaring med erhvervsrengøring, da der er stor forskel på at gøre rent hjemme i en privatbolig og på en stor arbejdsplads.

Få mere tid til dig selv

Kan du forestille dig at komme hjem til et hus, der er støvsuget, og hvor der er tørret støv af? Kan du forestille dig, at det er som om, gulvene vasker sig selv? Det kan du nok næppe, for det er vist et drømmescenarie. Men det næstbedste må være at betale sig fri for at skulle gøre rent. Det kan du med privatrengøring, som du også kan hyre et firma til at gøre for dig.

Hvis du bor i Hellerup, Hørsholm, København, Nordsjælland, Rungsted eller omegn kan du kontakte Servicegruppen Nord. Deres nøgleord er kvalitet, tryghed og fleksibilitet, så du er sikker på, at du får professionel rengøring for pengene.

Du bør huske, at håndværkerfradraget også gælder rengøring. Så du kan faktisk trække op til 25.000 kroner fra pr. person over 18 i din husstand. Så rengøringshjælp er måske slet ikke så dyrt, som du går og tror. Det er til gengæld et sted, hvor du kan spare mange sure timer med støvsugning, gulvvask og vinduespudsning.