Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Nye toner til suppen: Restaurant 56 grader går til musikken

Af Mathilde Mågård Hansen
Blæksprutte hos 56 Grader Foto PR
Blæksprutte hos 56 Grader Foto PR

Der bliver nye toner til suppen, når Restaurant 56 grader på Holmen går til musikken.

Restauranten skifter nemlig toneart og vil kombinere nordisk comfort food med livemusik flere gange om ugen. Hermed slut med de lange tastingmenuer, der før har præget menuen.

Første navn på scenen i det gamle krudtdepot bliver Mathias Heise Quadrillion d. 6. maj – og indtil da åbner restauranten for a la carte retter både udendørs og indendørs.

Jamsession med drinks hos 56 grader Foto PR

For fuld musik

Det bliver for fuld musik, når restaurant 56 grader på Holmen genåbner efter måneders Corona-nedlukning.

Den roste restaurant lancerer relancerer nemlig sig selv med et nyt uformelt koncept, hvor velsmag og lækre toner følges ad.

Således vil restauranten flere gange om ugen invitere indenfor til aftener, hvor hyggelige a la carte-retter bliver efterfulgt af sprøde toner – både i form af livemusik og pladesvingende DJs.

Dermed kan gæsterne forvente en helt særlig stemning i det gamle krudtdepot, som siden 2012 har huset restauranten.

“Vi elsker både musik- og madoplevelser, og hvad er mere oplagt at kombinere disse.

Og lige nu, her efter coronanedlukningen synes vi, at det er på tide at prøve noget nyt af,” siger Kenneth Ellegaard, der er kok og medindehaver af Restaurant 56 grader.

Ravioli med ramsløg hos 56 Grader Foto PR

Uformel stemning med mad og musik

Første navn på scenen i det gamle krudtdepot bliver jazzkvartetten, Mathias Heise Quadrillion.

De går på scenen torsdag d. 6. maj ca. kl. 20 som en del af 56 graders åbningsfest.

Andre torsdage kommer der andre navne på scenen, hvor gæsterne forinden har rig mulighed for at nyde maden og hygge sig uden at blive forstyrret af høj musik – og uden at man forventes at sidde andægtigt og lytte.

“Vi lægger op til en super hyggelig og uformel stemning, hvor musikken og maden ikke skal konkurrere om opmærksomheden.

Vi lægger op til, at man – inden musikken går på – kan hygge sig i restauranten og kaste sig ombord i det gode udvalg af a la carte-retter på kortet. Og så går musikken så i gang.

Her må man selvfølgelig gerne blive siddende ved sit bord og bestille mere fra kortet, hvis man har lyst – eller man kan rykke tættere på musikken, helt som man har lyst til,” slår Kenneth Ellegaard fast.

Jamsession med mad hos 56 grader Foto PR

Slut med lange tastingmenuer

For Kenneth Ellegaard og hans hold handler det om at gøre 56 grader til et sted, hvor man har lyst til at hænge ud og hygge sig helt på ens egne præmisser.

Maden bliver fortsat lavet af lokale, nordiske råvarer – ofte dyrket på Restaurantens faste leverandør på Lolland – men væk er de længere tasting-menuer, som tidligere har kendetegnet restaurantens mad.

“Vi vil gerne dreje det hele i en lidt mere jordnær retning.

Maden bliver stadig af tårnhøj kvalitet, men det hele bliver mere loose.

Hvis du gerne vil have tataren og ikke andet, så vælger du den – måske ligesom du også gjorde sidste gang, du besøgte os. Og vil du køre en masse retter, så gør du det,” siger Kenneth Ellegaard.

Og vil man bare kigge forbi og nyde musikken og måske et par drinks i baren, så er det også en mulighed.

“Vi håber på, at vores nye initiativ vil give en masse liv herude, og alle er velkomne – uanset om de vil spise eller ej. Vi håber og tror på, at vi kan være med til at puste endnu mere liv i området og at også at mange lokale, fx fra Margretheholm vil bruge os som deres nye hyggelige stamsted.”

Fremover kommer der musik tre gange om ugen: torsdag, fredag og søndag.

Hvad: Restaurant 56 grader skifter stil
Hvor: Krudtløbsvej 8, 1439 København K
Hvornår: Torsdag d. 6. maj slår 56 grader op til åbningsfest kl 18. Allerede nu kan gæster dog besøge restauranten og bestille a la carte-retter – både indendørs og udendørs efter de gældende regler
Hvor meget: Billetter kan købes via 56 graders hjemmeside og koster 1.150 kroner, inkl. drikkevarer.
Hvordan: Læs mere her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også