Restaurant NOI lancerer brunch-bombe: Brunch med drinks og dessertbord ad libitum

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Bottomless brunch lunch hos Restaurant Noi PR Foto
Bottomless brunch lunch hos Restaurant Noi PR Foto

Brunch battles.

Er det muligvis det “nye” i København disse måneder?

Der bliver i hvert fald smidt regulære brunch-bomber ind i ligningen i øjeblikket.

Den ene efter den anden rooftop-luksus-champagne-penthouse-japaner-udsigts-slots brunch bliver præsenteret for de umættelige Københavnske ganer.

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København

Brag af en brunch

Nu melder luksushotellet Nobis (lige ved siden af Glyptoteket) sig ind i kampen med et regulært brag af en brunch-lunch. Den kører hver lørdag på deres restaurant Noi.

De kalder den Bottomless Brunch, og den lyder ærlig talt som det næste store hit.

Lad os starte med bottomless.

Bag det navn gemmer sig lykken i at nyde sin brunch med iskolde Aperol Spritz, sommerdrinken vermouth/tonic, klassikeren Bloody Mary’s eller boblende cava serveret i pitchers.

Alt sammen ad libitum.

Så meget man har lyst til eller orker de to timer, man har bordet.

Læs også: Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum

Bottomless brunch pitchers hos Restaurant Noi PR Foto

But wait, there’s more…

Et andet yderst lokkende element i brunchen vil også være den store dessertbuffet, der er opsat som den naturlige hovedperson i midten af lokalet.

Udvalget vil løbende blive skiftet ud, så der altid er forskellige sjove kager og søde sager at hoppe ombord i – bl.a. har de købt en lille candyfloss maskine.

Så fik vi drikkevarer og kulhydrater på plads – nu til selve brunchen.

Læs også: Kierkegaard og kølige bobler: Nu serverer Den Sorte Diamant vild luksusbrunch

Skiftende udvalg

“Selve maden bliver kørt som vores aftenmenu, NOI Symfoni, hvor køkkenet bestemmer menuen på dagen og sammensætter de bedste retter ud fra vores a la carte menu,” forklarer Alexander Dittmer, Restaurant Manager.

“Symfonien er også der, hvor kokkene kan lege med deres kreativitet og prøve nye retter af og lave andre fortolkninger af klassiske retter.”

“Enkelte retter vil være til deling og andet vil være portionsanrettet og så desserten som en buffet.”

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.

Sydstats-inspiration

Maden på brunchen kan således skifte weekend fra weekend, men temaet er international klassisk brunch med lidt sydstatsinspiration.

Hele herligheden koster 495,- kr. pr. person og prisen dækker altså både over mad, dessertbord og frie drinks samt kaffe og te.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Et eksempel på brunchmaden hos Restaurant Noi:

Forretter
Chia pudding, friske bær & granola
Pata Negra
Grillet surdejsbrød, ansjoser, citron & persille
Surdejsbrød, avocado m. piment espelette, spejleæg & karse

Varme retter
Eggs royal – laks, pocheret æg, spinat & hollandaise
Asparges m/ burrata & parmesan
NOI tatar på vaffel
Friteret poussin m/ forårssalat

 

Hvad: Bottomless Brunch lunch
Hvor: Restaurant Noi, Nobis Hotel Copenhagen, H.C. Andersens Boulevard 34
Hvornår: Premiere lørdag 1. juni. Herefter hver lørdag. Fra kl. 12:00 sidst booking 14.30
Hvor meget: 495,- kr. pr. person for mad og fri drikke
Hvordan: Læs mere her

Konkurrence

Vi udlodder i samarbejde med Restaurant Noi 2 x 2 Bottomless Brunch

Sådan vinder du
Like opslaget (lagt på MigOgKbhs Facebook-side søndag d. 26. maj kl. 18.30)
Skriv hvem du vil dele den lækre præmie med

Vi trækker en vinder på fredag d. 31. maj

Smag på mere end 30 topvine: Vinbutik holder Bourgogne-festival

Skrevet af: Michael Qureshi

Vinbutikken Bichel Vine har gjort en dyd ud af at skabe særarrangementer i deres butikker rundt omkring i landet.

Bichel Vine har butikker i Århus, Odense og København, og de forsøger hele tiden at skabe events, der er lidt over de klassiske vinsmagninger.

I København har de en hyggelig gårdbutik på Frederiksberg.

Nu har du muligheden for at komme med til en særlig FESTIVAL DE BOURGOGNE, hvor du kan smage på mere end 30 topvine fra det kendte vindistrikt.

Der er fokus på årgang 2016 og 2017, men der vil også være mulighed for at smage vine fra tidligere årgange.

Smag vine fra:

Domaine Rossignol-Trapet, Gevrey Chambertin
Domaine Denis Bachelet, Gevrey Chambertin
Domaine Michel Lafarge, Volnay
Domaine Simon Bize, Savigny les Beaune
Domaine Paul Pernot, Puligny Montrachet
Henri Prudhon, Saint Aubin
Patrick Javillier, Meursault
Château Clos des Quarts, Pouilly Fuissé

Du får også lov til at tage verdens bedste vinglas med hjem!

For at give alle deltagere den optimale smageoplevelse, har Bichel Vine lavet en aftale med deres glasproducent Zalto, som producerer de smukke og funktionelle mundblæste krystalglas.

“Vi har fået Zalto til at pakke deres fantastiske Bourgogne glas i 1-stk pakker, så alle deltagere får udleveret et Zalto Bourgogne glas til smagningen, som de efterfølgende kan tage med hjem i en original Zalto-karton.

Glasset har i sig selv en værdi af 300 kr.,” skriver Bichel Vine i en pressemeddelse.

Hvornår: Lørdag d. 29. juni kl. 14-17
Hvor: Galleri Puls Art
Smallegade 42
2000 Frederiksberg C

Pris: 595 kr. – inklusiv i prisen er et Zalto Bourgogne glas, som man får med hjem efter smagningen.

Billetter købes her

Stor kæde holder lagersalg: Spar op til 80% på bolig- og køkkengrej

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Imerco.
Foto: PR, Imerco.

Trænger din sofa til nye pyntepuder eller din altan til flere blomsterkrukker og lanterner? Eller måske har du brug for at udstyre dit køkken med nye gryder og pander?

Du kan være heldig at finde lige netop det, dit hjem mangler, på et stort lagersalg lige om lidt.

Imerco er nemlig klar til at sælge ud af gemmerne. Det skriver Lagersalg.com.

Den danske isenkramkæde, som har mere end 175 butikker rundt omrking i landet, har ryddet op på lageret og sælger derfor massevis af boligudstyr og køkkengrej med store rabatter.

Læs også: Første butik i Danmark: Svensk modegigant åbner i København

Spar penge på kendte mærker

Du kan spare helt op til 80 procent på alt fra møbler til nips, og blandt de mange varer finder du produkter fra Georg Jensen, Södahl, Normann Copenhagen og mange flere kendte mærker.

Lagersalget finder sted i Vallensbæk fra torsdag 27. juni til og med søndag 30. juni, og der fyldes løbende op med flere varer alle fire dage. Åbningstiderne er kl. 10-18 torsdag og fredag, og i weekenden kan du shoppe kl. 10-16.

Du kan betale med Dankort og kontanter på Imercos loppemarked.

Se mere på Facebook.

Hvad: Imerco-lagersalg
Hvor: Park Allé 381, Vallensbæk
Hvornår: 27.-30 juni 2019. Torsdag-fredag kl. 10-18 og lørdag-søndag kl. 10-16.
Hvor meget: Gratis adgang

Læs også: Fed nyhed: Social Foodies åbner kæmpe is- og flødebolle butik ved Tivoli

Genialt koncept: Ny mejeri-butik i København laver Aperol Spritz-is

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Klar?

Skulle det være en Aperol Spritz, rabarber, popcorn eller banan is?

Eller måske hyldeblomst, honning, mokka/chokolade chip?

Du kan også prøve de mere klassiske – vanilje, jordbær og chokolade.

Lige meget hvad, så slå lige et smut forbi det helt nye Nordhavn Mikromejeri – lige under de to runde siloer og farlig tæt på den populære badekaj, Sandkaj.

Læs også: Ugens tip: Dessertbar serverer Københavns vildeste gourmet-desserter

Hemmelig tyvstart

Nordhavn Mikromejeri åbner egentlig først 1. juli sådan helt officielt, men de er allerede tyvstartet.

Det betyder også, at åbningstiderne er lidt flyvende her inden 1. juli, men det er chancen værd at smutte forbi.

MigOgKbh har indtil videre kun smagt vaniljeisen, men den strøg så også direkte ind på den personlige top 3 – og det er altså et langt og fokuseret is-liv, vi referer til her.

Mage til fløjlsblød, cremet og absurd langtidssmagende is, skal man langt for at finde.

Læs også: Banana vækker opsigt med smagen: Har du prøvet Københavns nye dessert-hit?

Nørder totalt igennem

En anden grund til at besøge den nye biks hedder Peter Altenburg.

Han ejer i forvejen en af byens bedste cocktailbarer, Gilt på Nørrebro, og et af byens bedste pizzarier, Bar Uno, som ligger lige ved siden af Nordhavn Mikromejeri.

Han er en mand, der ikke tager nogen gastronomiske genveje og nørder totalt igennem, når først han har sat sig noget i hovedet.

Den slags kan som bekendt smages.

Med sig har han trioen bag BarUno og hedengangne Holmens Kanal, Kasper Georg Jensen og Thomas Raae.

Læs også: København er Europas pizza-paradis: To Kbh-steder stryger ind på Top 5

Ost og is

“Egentlig åbner vi mikromejeriet, fordi vi bruger så pokkers meget mozzarella inde på Bar Uno, når vi laver pizza. Så vi tænkte, det måske kunne være en idé at blive selvforsynende,” forklarer Peter Altenburg.

Ligesom næsten alle andre topsteder i byen, køber Bar Uno nemlig deres oste fra La Treccia i Rødovre, men Peter har længe gået og luret på at hoppe ud som oste-producent.

“Vi kommer også til at lave burrata, ricotta og selvfølgelig mozzarella.

Al mælk kommer fra økologiske Øllingegaard i Skævinge. Hvis bare vi kan forsyne os selv med ost, så går regnestykket egentlig op, men vi har fået et stort lokale, så hvorfor ikke også lave is om sommeren?

Og hvorfor egentlig ikke lave det lidt sjovt?”

Det er svært at være uenig.

Og det er altså derfor man nu kan gå amok i Aperol Spritz is, popcorn is og alle de andre varianter.

Det tegner allerede til at blive en forrygende sommer.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Nordhavn Mikromejeri
Hvor: Göteborg Plads 13, Nordhavn
Hvornår: Åbner officielt 1. juli, men er tyvstartet