Restaurant NOI lancerer brunch-bombe: Brunch med drinks og dessertbord ad libitum
Brunch battles.
Er det muligvis det “nye” i København disse måneder?
Der bliver i hvert fald smidt regulære brunch-bomber ind i ligningen i øjeblikket.
Den ene efter den anden rooftop-luksus-champagne-penthouse-japaner-udsigts-slots brunch bliver præsenteret for de umættelige Københavnske ganer.
Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København
Brag af en brunch
Nu melder luksushotellet Nobis (lige ved siden af Glyptoteket) sig ind i kampen med et regulært brag af en brunch-lunch. Den kører hver lørdag på deres restaurant Noi.
De kalder den Bottomless Brunch, og den lyder ærlig talt som det næste store hit.
Lad os starte med bottomless.
Bag det navn gemmer sig lykken i at nyde sin brunch med iskolde Aperol Spritz, sommerdrinken vermouth/tonic, klassikeren Bloody Mary’s eller boblende cava serveret i pitchers.
Alt sammen ad libitum.
Så meget man har lyst til eller orker de to timer, man har bordet.
Læs også: Psyko-snasket søndag: Trendy grillbar serverer ‘jydebrunch’ ad libitum
But wait, there’s more…
Et andet yderst lokkende element i brunchen vil også være den store dessertbuffet, der er opsat som den naturlige hovedperson i midten af lokalet.
Udvalget vil løbende blive skiftet ud, så der altid er forskellige sjove kager og søde sager at hoppe ombord i – bl.a. har de købt en lille candyfloss maskine.
Så fik vi drikkevarer og kulhydrater på plads – nu til selve brunchen.
Læs også: Kierkegaard og kølige bobler: Nu serverer Den Sorte Diamant vild luksusbrunch
Skiftende udvalg
“Selve maden bliver kørt som vores aftenmenu, NOI Symfoni, hvor køkkenet bestemmer menuen på dagen og sammensætter de bedste retter ud fra vores a la carte menu,” forklarer Alexander Dittmer, Restaurant Manager.
“Symfonien er også der, hvor kokkene kan lege med deres kreativitet og prøve nye retter af og lave andre fortolkninger af klassiske retter.”
“Enkelte retter vil være til deling og andet vil være portionsanrettet og så desserten som en buffet.”
Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Sydstats-inspiration
Maden på brunchen kan således skifte weekend fra weekend, men temaet er international klassisk brunch med lidt sydstatsinspiration.
Hele herligheden koster 495,- kr. pr. person og prisen dækker altså både over mad, dessertbord og frie drinks samt kaffe og te.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram
Et eksempel på brunchmaden hos Restaurant Noi:
Forretter
Chia pudding, friske bær & granola
Pata Negra
Grillet surdejsbrød, ansjoser, citron & persille
Surdejsbrød, avocado m. piment espelette, spejleæg & karse
Varme retter
Eggs royal – laks, pocheret æg, spinat & hollandaise
Asparges m/ burrata & parmesan
NOI tatar på vaffel
Friteret poussin m/ forårssalat
Hvad: Bottomless Brunch lunch
Hvor: Restaurant Noi, Nobis Hotel Copenhagen, H.C. Andersens Boulevard 34
Hvornår: Premiere lørdag 1. juni. Herefter hver lørdag. Fra kl. 12:00 sidst booking 14.30
Hvor meget: 495,- kr. pr. person for mad og fri drikke
Hvordan: Læs mere her
Konkurrence
Vi udlodder i samarbejde med Restaurant Noi 2 x 2 Bottomless Brunch
Sådan vinder du
Like opslaget (lagt på MigOgKbhs Facebook-side søndag d. 26. maj kl. 18.30)
Skriv hvem du vil dele den lækre præmie med
Vi trækker en vinder på fredag d. 31. maj