
Bremerholm 6, København, Danmark
BOBO FOOD STUDIO Nytårsmenu
NYTÅRSAFTEN I BOBO FOOD STUDIO
Glæd dig til en eksklusiv aften med nogle af kongerigets bedste råvarer, når køkkenchef Boris Buono og hans team præsenterer en menu, der nok skal sikre, at årets sidste fest bliver noget helt særligt. Hvis man har lyst til at forlænge forkælelsen, tilbyder hotellet the Socialist værelser til fordelagtige priser.
VELKOMST KL. 17.30
- Aftenens vært og DJ byder velkommen og kokkene serverer snacks og canapéer
DRONNINGENS NYTÅRSTALE KL. 18.00
- Vi nyder et glas Bollinger Special Cuvee til dronningens nytårstale
SOCIAL DINING KL. 18.30
- Bobo Skaldyrsfad med sort dansk hummer, muslinger, jomfruhummer og rejer – friskfanget fra havene omkring os
- Tatar med trøfler og sprødt rugbrød
–
- Bagt torsk med østers, estragon og kaviar
- Tournedos med trøffelsauce og kokkenes tilbehør
–
- Æblesorbet
- Mandelsmåkage med karamelliserede æbler
NYTÅR FRA KL. 23
- Kransekage med petit fours
FORLÆNG FORKÆLELSEN TIL NÆSTE DAG MED ET OPHOLD PÅ THE SOCIALIST
Hotellet the Socialist tilbyder værelser til en fordelagtig pris til Bobo’s nytårsgæster, som gerne vil forlænge en fantastisk aften og vågne op til hotellets populære morgenbord. Hør nærmere på: reservations@hotelthesocialist.com eller 33 33 99 22
VI PASSER GODT PÅ HINANDEN
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighederne og passer godt på hinanden.
MENU, SNACKS, CANAPEER OG ET GLAS BOLLINGER SPECIAL CUVEE CHAMPAGNE: 1495 pr. person.
50% betales ved reservation. Beløbet refunderes ved aflysning senest 26. december. Se mere og bestil på www.bobofoodstudio.com
OM THE SOCIALIST OG BOBO FOOD STUDIO
Bobo Food Studio og hotellet The Socialist åbnede i juni i år i de smukke lokaler i Bremerholm 6, der tidligere husede Hotel Herman K. Adressen er nu atter blevet en spændende destination for både naboer, forbipasserende og tilrejsende fra nær og fjern. En slags moderne forsamlingshus med både hotel, restaurant, tagterrasse, lounge, Food Studio, bar og vinkælder i spektakulære omgivelser.
I det åbne køkken tilbereder køkkenchef Boris Buono og teamet mad over åben ild af lokale, økologiske råvarer i sæson, når de er maksimalt fyldt med smag. Menukortet skifter med vind, vejr, sol og måne – samt ikke mindst kokkenes luner og nysgerrighed. Friskfanget fisk og skaldyr fra farvandene omkring os har en særlig plads i Boris’ hjerte.