MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Barr
Adresse
Restaurant Barr, Strandgade, København, Danmark
Telefon
32 96 32 93
Website
restaurantbarr.com

Barr

På Christianshavns havnefront i Nomas tidligere lokaler, ligger restaurant Barr, der siden 2017 har været en kærkommen tilføjelse, til den i forvejen vidtfavnende københavnske restaurantscene.

Barr har samme fokus på kvalitet, håndværk og velsmag, som de øvrige restauranter i familien, noma og 108, men har sin egen tilgang og geografiske fokus.

 

Med Torsten Schmith i spidsen fortolker køkkenet madkultur og historie fra det europæiske øl-bælte, der i grove træk dækker over det meste af det nordlige Europa.
Der serveres varianter af velkendte retter som schnitzel, røget fisk og vafler, men lad dig ikke narre  – det er ikke gammeldags.
Menuer og a la carte retter, hvoraf flere er delevenlige, skifter løbende med sæsonerne.

Du kan bestille bord til menu og vine i en særlig anledning, men det er også muligt, at komme fra gaden til en enkelt ret og en øl. Hverdagens budget skal derfor ikke være en hindring, for at besøge Barr og gå mæt og glad derfra.

Udover restauranten, huser de stemningsfyldte lokaler i det gamle pakhus, også en bar – med 20 forskellige øl på hanerne, og mange flere på flaske, er det tydeligt hvordan øl får lov at spille samme fremtrædende rolle som vinen.

Den uformelle og varme stemning understøttes af et særdeles vidende og kompetent team med masser af smil!