Nyhavn 21, København, Danmark
Cap Horn Julemenu
CAP HORNS JULEFROKOST
Serveres ved bordene ad 3 omgange.
Første servering:
Julesild og karrysild.
Røget laks med kapers- og rødløgsvinaigrette og vesterhavsost. Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron.
Gravad laks med hovmestersauce.
Æg og rejer med mayonnaise.
Tilkøb: Røget ål med æggestand og purløg +110 kr.
Anden servering:
Frikadeller med rødkål.
Sennepsglaseret skinke med grønlangkål.
Ribbensteg med sprød svær og rødkål.
Andesteg med rødkål, æbler og svesker samt andesauce og brunede kartofler. Lun leverpostej med bacon og svampe.
Stegte kartofler.
Tredje servering:
Ost med kompot og brød.
Risalamande med lun kirsebærsauce.
Julefrokosten serveres med landbrød og rugbrød.
Hertil kærnet smør og hjemmelavet fedt.
PRIS PER PERSON 450 kr.
————————————————————————————————-
CAP HORNS 3 RETTERS JULEMENU
Forret:
Røget laks med rødløgs- og kapersvinaigrette friske krydderurter og Vesterhavsost. Hertil brød og smør.
Hovedret:
CapHorns Juleand: Confiteret andelår og andebryst, serveres med æbler, svesker, rødkål andeskysauce og brunede kartofler.
Dessert:
Risalamande – den klassiske juledessert med hakkede mandler serveret med lun kirsebærsauce tilsmagt portvin. Der er en mandelgave til den heldige
PRIS PER PERSON 395 kr.
JULEDRIKKEPAKKE
Ved forudbestilling til minimum 10 personer. 2,5 timers ad libitum af husets vin, Carlsberg, sodavand, vand og kaffe samt en flaske hjemmelavet julebrændevin per 10 personer
PRIS PER PERSON 350 kr.