Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Nyhavn 21, København, Danmark

Cap Horn Julemenu

CAP HORNS JULEFROKOST 

Serveres ved bordene ad 3 omgange. 

 

Første servering: 

Julesild og karrysild.  

Røget laks med kapers- og rødløgsvinaigrette og vesterhavsost. Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron. 

Gravad laks med hovmestersauce. 

Æg og rejer med mayonnaise. 

Tilkøb: Røget ål med æggestand og purløg +110 kr. 

Anden servering:

Frikadeller med rødkål. 

Sennepsglaseret skinke med grønlangkål. 

Ribbensteg med sprød svær og rødkål. 

Andesteg med rødkål, æbler og svesker samt andesauce og brunede kartofler.  Lun leverpostej med bacon og svampe.  

Stegte kartofler. 

Tredje servering: 

Ost med kompot og brød. 

Risalamande med lun kirsebærsauce. 

Julefrokosten serveres med landbrød og rugbrød.  

Hertil kærnet smør og hjemmelavet fedt. 

 

PRIS PER PERSON 450 kr.  

————————————————————————————————-

CAP HORNS 3 RETTERS JULEMENU 

Forret:  

Røget laks med rødløgs- og kapersvinaigrette friske  krydderurter og Vesterhavsost. Hertil brød og smør.  

Hovedret:

CapHorns Juleand: Confiteret andelår og andebryst,  serveres med æbler, svesker, rødkål andeskysauce og  brunede kartofler.  

Dessert:

Risalamande – den klassiske juledessert med hakkede  mandler serveret med lun kirsebærsauce tilsmagt portvin.  Der er en mandelgave til den heldige 

PRIS PER PERSON 395 kr. 

 

JULEDRIKKEPAKKE 

Ved forudbestilling til minimum 10 personer. 2,5 timers ad  libitum af husets vin, Carlsberg, sodavand, vand og kaffe  samt en flaske hjemmelavet julebrændevin per 10 personer 

PRIS PER PERSON 350 kr.