Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold-julefrokosten-paa-Restaurant-Leaven
Adresse
Ny Adelgade 4, 1104 København, København K, Danmark

Hold julefrokosten på Restaurant Leaven

Restaurant Leaven ved Kongens Nytorv er en dejlig lille romantisk og hyggelig restaurant i hjertet af København. Anerkendt for sin gode mad og vin, samt en dejlig afslappet stemning.

Restaurant Leaven ligger i en af Københavns smukke gamle huse i Ny Adelgade, nabo til butikken Chanel og dermed kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater.

Nogle få trin op, træder man ind i en charmerende ”spisestue”, hvorfra man kan se ned til det travle køkken. Endevæggen er dekoreret af en tonet spejlvæg fra loftet og helt ned i køkkenet og vinbaren nedenunder. Dette giver et fantastisk hygge og spil fra det varme lys, som præger restauranten.

I dag ledes køkkenet på Leaven skarpt af køkkenchef, Patrick Adrian, som har en fortid fra Michelin restauranten Alouette samt No. 2. Køkkenet på Leaven er meget åbent og skabende, hvor der arbejdes i alle verdenshjørner af gastronomien for, at kreativiteten og glæden ved madlavning kan få frit spil.

Der vil fortsat være fokus på de danske sæsoner, men med plads til sjove inputs fra hele verden. Det vil derfor være dogmefrit, afslappende og velsmagende, men samtidig gennemtænkt.

Julemenuen på Leaven, der består af 6 super lækre serveringer, er ingen undtagelse. Du kan se frem til at forkæle dine smagsløg med gode, danske råvarer som du kender dem her til jul – men i en ny forklædning og med en ny tvist.

Restaurant Leaven tilbyder også en vegetarisk menu med 6 serveringer.

Leaven’s julemenuer:

6 serveringer bestående af:

Hjemmebagt brød m. urtesmør
Ørred, Rosenkål & Piment
Jordskok, Nduia & Grønkål
Tartar, Tyttebær & Rødkål
Vildand, butternut & Five spice
Kaffe, Malt & Chokolade

Pris 750, –

6 vegetariske serveringer bestående af:

Hjemmebagt brød m. urtesmør
Jordskok, Miso & Grønkål
Rødbede, Tyttebær & Rødkål
Porre, Ost & Estragon
Kejserhat, Butternut & Five spice
Kaffe, Malt & Chocolate

Pris 625, –

Vinmenu bestående af 5 glas vin specielt udvalgt til maden: 595 kr.