MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

fullsizeoutput_19a7
Adresse
Huks Fluks, Gråbrødretorv, København, Danmark
Mail
reservation@huksfluks.dk
Telefon
33 91 92 93
Website
huksfluks.dk

Huks Fluks

Sydeuropæisk stemning

Vi serverer sydeuropæisk vin og mad med fokus på socialt samvær. Maden er inspireret af middelhavsområdet. Særligt i fokus er den spanske tapastradition “Raciones”. Det betyder retter i snacks- og forretstørrelse, som man deler ved bordet.

Vores passion er vin  og mennesker, og vi lever efter devisen: ” Vin er for alle”.  Vinbaren har et stort udvalg af vin på glas såvel som flaske. Med kig til køkkenet og en uformel stemning er den perfekt til hyggesnak over et glas eller flere.  I den anden ende af restauranten finder du et klassisk og intimt restaurantlayout, hvor vores vin og mad kan udforskes ved mindre borde. I sommerhalvåret er vores brostensbelagte terrasse åbent til langt ud på sommeraftenerne, så du kan nyde solskinnet (og din vin selvfølgelig) med tanker på Middelhavet.

Sortfods-specialiteter

Huks Fluks’ langtidsmodnede Pata Negra-skinker hænger i loftet på restauranten og bliver skåret efter bestilling. Vælg mellem Cebo, som har modnet i 24 måneder eller Belotta, som har modnet i 36 måneder. Begge udgaver er også at finde på vores charcuteribræt. Vi serverer desuden en paté af pata negra og grillet pluma Iberico, ligesom vi anvender sortfodsskinke i forskellige retter, som skifter i forhold til sæson.

Vin for alle

Huks Fluks’ vinbar er for alle. For dem som kender, og dem som bare nyder. Kortet byder på greatest hits, udvalgte klassikere og deres ukendte familiemedlemmer. Måske en ny favorit? På Huks Fluks behøver du ikke gå forrest, være connaisseur eller kredsen. Spørg, smag, undersøg… og smag igen. Fra et fyraftensglas til en vinmenu til vores sharing-menu eller vinsmagning.

En del af Tholstrup

Huks Fluks er en del af Tholstrup, som driver flere restauranter i indre København. Læs mere her.