MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

jagger_fastfood_6
Adresse
Istedgade 62, København, Danmark
Website
jagger.dk

Jagger – Vesterbro

JAGGER ER RESULTATET AF TIDLIGERE MICHELINKOK RASMUS OUBÆKS KÆRLIGHED TIL MAD – OG HANS VISION OM AT LAVE ET ALTERNATIV TIL DE EKSISTERENDE BURGERKÆDER. ET STED, HVOR MADEN ALTID ER FRISKLAVET, OG HVOR RÅVARERNE ER AF HØJ KVALITET, MED GOD SMAG OG TIL EN GOD PRIS. ET STED I BYEN SOM ER TÆT PÅ DIG. ET STED, HVOR DU KAN MØDE DINE VENNER ELLER KOMME MED DIN FAMILIE, OG HVOR DU MED GOD SAMVITTIGHED KAN TAGE DINE BØRN MED. EN MODERNE OG URBAN BURGERJOINT MED KVALITETSBURGERE TÆT PÅ DIG.

HOS JAGGER ELSKER VI MAD – OG VI ER MADNØRDER. DERFOR GÅR VI OP I SELV DEN MINDSTE DETALJE; HVORDAN VI HAKKER VORES KØD, SÅ DET FÅR DEN PERFEKTE STRUKTUR. AT VORES MILKSHAKES ER LAVET AF FRISKE INGREDIENSER SOM RIGTIGE JORDBÆR OG BELGISK CHOKOLADE. DERFOR NØRDER VI KONSTANT MED VORES MENU OG ARBEJDER PÅ AT GØRE DEN ENDNU BEDRE.

DET ER DE SMÅ TING, DER GØR EN STOR FORSKEL.

VI LAVER BURGERE, SOM RASMUS BEDST KAN LIDE DEM. MED VORES JAGGERDIP, ØKOLOGISK OKSEKØD FRA FRITGÅENDE KØER ELLER VORES EGEN VEGGIEBØF, DEN PERFEKTE MÆNGDE SALT OG EN BLØD, ØKOLOGISK BRIOCHEBOLLE FRA VORES BAGERI I SØNDERBORG. DERFOR ANBEFALER VI, AT DU SPISER DIN BURGER I EN AF VORES RESTAURANTER. DU KAN ALTID FÅ DIN MAD SOM TAKEAWAY ELLER FÅ DET LEVERET. MEN DU FÅR DEN RIGTIGE JAGGER-OPLEVELSE, NÅR DU SPISER DET HER HOS OS.
GLÆD DIG TIL KOMBINATIONEN AF VORES FRISKLAVEDE BURGERE OG DEN KARAKTERISTISKE OG UFORMELLE JAGGER “VIBE”.