Nyhavn 65, København, Danmark
Kompasset Julemenu
FROKOST 11:30 – 15:00
1. SERVERING
SILD I VARME KARRYKRYDDERIER
Vagtelæg – Kapers – Dild
2.SERVERING
KOLDRØGET LAKS
Røget i five spice – Østerscreme – Stegt kål – Syltede asier
3.SERVERING
CONFITERET AND
Anderillette – Tyttebær – Skovsvampe – Brunet smør creme
4.SERVERING
RIS À LA MANDE
Støbt som mousse
Kirsebærglace – Bagte mandler
Pris pr. person 385 ,-
JULEFROKOST AFTEN
SNACKS
RØGEDE MANDLER & PUFFEDE FLÆSKESVÆR MED EDDIKE
1.SERVERING
KOLDRØGET LAKS
Røget i five spice – Østerscreme – Stegt kål – Syltede asier Grüner Veltliner, Herman Moser, Kremstal
2.SERVERING
FRITERET PIGHVAR
Røget æggeblomme – Persillecreme – Bronzefennikel Domaine de la Motte, Chablis
3.SERVERING
CONFITERET AND
Anderillette – Tyttebær – Skovsvampe – Brunet smør creme Sangiovese, Fattoria di Poggio Capponi, Chianti Riserva
4.SERVERING
RIS À LA MANDE
Støbt som mousse
Kirsebærglace – Bagte mandler
Hjemmelavet kirsebærsnaps
MENU: 385 ,- pr. person.
VINMENU: 585 ,- pr. person
TILKØB – CHAMPAGNE TIL VELKOMST: 95 ,- pr. person
TILKØB – DANSKE OSTE MED KOMPOT: 100 ,- pr. person
TILKØB – KAFFE: 40 ,- pr. person