Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Krogs Fiskerestaurant, Gammel Strand, København, Danmark
Website
krogs.dk

Krogs Fiskerestaurant

Velkommen til en af Københavns ældste og smukkeste restauranter.

I 1910 øjnede Christian Krog(h) en oplagt mulighed og åbnede en fiskerestaurant på Gammel Strand; lige dér, hvor fiskekonerne stod og solgte dagens friske fangst. Han entrerede med de bedste kunstnere og arkitekter i byen, og skabte dermed de smukkest tænkelige rammer for den gode spise-oplevelse.

Meget vand er siden løbet i Holmens Kanal og med forskellige folk ved roret har Krogs også ændret sig; fra folkelig fiske-spiseri til en periode som fornem restaurant for den rigeste – og kongelige – klasse. Og mange anekdoter har igennem årene knyttet sig til den kendte restaurant.

Vi viderefører stolt traditionen fra Christian Krog(h), for vi anerkender hvor sjældent og vigtigt et sted som Krogs er … En levende storby skal udvikle sig, og det gør København netop med nye bydele, metrobyggeri og grønne tiltag. Men en storby har også behov for holdepunkter som Krogs for at bevare sin identitet og charme. Det er vores mål at bevare og styrke Krogs som sådan et holdepunkt i hjertet af København.

Vi glæder os til at byde velkommen til alle, der har appetit på byens bedste, friske fisk – serveret i unikke omgivelser.