MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nærvær-4
Adresse
Nærvær Mad & Vin, Strandgade, København, Danmark
Telefon
77 30 12 11
Website
strandgade.naervaer.dk

NÆRVÆR

Nærvær i Strandgade er for dig der har lyst til mad og drikke, kompromisløs kvalitet, rolige og afslappende omgivelser– og byens bedste udsigt!

Menukortet består af ca. 15 retter, som løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet, men en ting er sikkert; Fokus er altid på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter.

Mellem 20 og 30 vine på glas

Lige så glade de er for mad på Nærvær, lige så glade er de for vinen dertil. Der er nemlig altid mellem 20 og 30 vine på glas, så der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Udvalget af vine er bredt og kommer fra hele verden, og Nærvær importerer selv vin fra små producenter i Italien, Frankrig og Spanien.

Er man mere til flasker, så har vinkortet mere end 200 vine i forskellige prislejer at vælge imellem.

Har du lyst til Nærvær fra køkkenet og vores sommelier, så sammensætter teamet gerne tre eller fire retter med eller uden vinmenu.

Den rå og industrielle indretning står Norm Architects for med en pæn håndfuld Bespoke møbler specialdesignet til restauranten, der skaber en helt særlig stemning i lokalet.

Med vandet og Inderhavnsbroen som kulisse til byens lys, ligger Nærvær smukt placeret som et anker imellem Nyhavn og Christianshavns kanal.

Vi anbefaler et besøg!