Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Kompagnistræde 8, København, Danmark

Norrlyst Julemenu

NORRLYST STORE JULEFROKOST

I 3 DELEVENLIGE SERVERINGER 

5 STYKKER SMØRREBRØD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD

med syltede porreblomster og porre emulsion 

NORRLYST DILDSILD

med creme på krondild og saltede stikkelsbær 

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER

med syltede hvide asparges fra fyn og emulsion på fermenteret hvidløg

DANSKE KARTOFLER

med løgkompot, sprøde kartoffelchips og 12 mdr havgus fra Arla Unika

CONFITERET ANDELÅR

med grillet porre og tyttebær

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 385

 

NORRLYST LILLE JULEFROKOST MENU

2 STYKKER VALGTFRIT SMØRREBRØD

DESSERT ELLER 3 DANSKE OSTE SERVERET MED SPRØDT KNÆKBRØD OG SØDT

// 285

SMØRREBRØD

SILD

MARINERET CHRISTIANSØ SILD // 100

med syltede porreblomster og porre emulsion

NORRLYSTS DILDSILD // 95

vendt med creme på krondild og saltede stikkelsbær

GAMMELDAGS MODNEDE SILD // 110

med peberrod, ærteskud og puffet boghvede

NORRLYSTS SILDETALLERKEN // 175

alle 3 slags sild i mindre portioner

FISK

SVENSKE HÅNDPILLEDE REJER // 130

med syltede hvide asparges fra Fyn og emulsion på fermenteret hvidløg

LUN TASKEKRABBE SALAT  // 125

med biodynamisk kål og saltede valnødder

GRØNT

SALTBAGT RØDBEDE // 125

med trøffelpuré og ristede hasselnødder

DANSKE KARTOFLER // 110

med løgkompot og Arla Unika 12 mdr Havgus

KØD

KYLLINGESALAT // 115

med kylling fra Hopballe rørt med nye sennep og løvstikke, serveret på hjemmebagt grillet surdejsbrød

NORRLYST SIGNATUR TATAR // 130

med okseinderlår fra Grambogård, mandel og grillede courgetter

CONFITERET ANDELÅR // 125

med grillet porre og tyttebær

OST

3 DANSKE OSTE // 90

serveret med sprødt knækbrød og sødt

5 DANSKE OSTE // 150

serveret med sprødt knækbrød og sødt

DESSERT

KAKAOSORBET // 100

med solbær og knas

SALTET KARAMELIS // 100

med pastinak og hvid chokolade creme