Nyhavn 5, København, Danmark
selskaber@nyhavnsfaergekro.dk Telefon
33 15 15 88 Website
nyhavnsfaergekro.dk
Nyhavns Færgekro Nytårsmenu
NYTÅRSMENU
-APÉRITIF
Montvillers Champagne Brut
-1/2 HUMMER
Hummer kogt og afkølet i lage med dild. Serveres med 3 slags hjemmelavet mayonnaise.
Hertil grillet landbrød og smør.
Château Roubine Cru Classé, Côtes de Provence, Frankrig
-CHAMPAGNEGRANITÉ
En lille forfriskning.
-KALVEFILET
Kalvefileten serveres med råsyltede tyttebær, luftig grønsagsterrine og pommes Anna samt en kraftig kalvesky tilsmagt sorte vintertrøfler og portvin.
Saint Cosme, Côtes de Rhône, Gigondas, Frankrig
-OST
3 slags ost: Emmentaler, Marquis og Brie de Meaux serveret med kompot, brød og smør.
Tonel 12, Quinta de la Rosa, 10 års tawny port, Douro, Portugal
-SØDT OG DELIKAT
3 slags hjemmelavede desserter.
Moscato d’Asti, Piemonte, Italien
Pris pr. person 700 kr.
Inklusive vinmenu pr. person 1200 kr.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i menu og