Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

missing
Adresse
Nyhavns Færgekro, Nyhavn, København, Danmark
Mail
reservation@nyhavnsfaergekro.dk
Telefon
33 15 15 88
Website
nyhavnsfaergekro.dk

Velkommen i Nyhavns Færgekro

Klassisk dansk kro

Nyhavns Færgekro serverer klassisk dansk mad i historiske og hjemlige omgivelser. Smagen og kvaliteten er sikker, som når mormor står i køkkenet med håndelag, rundhånd og velsmag – lavet med ærlighed, smagt til med kærlighed – fra sild til delle med surt.  Til frokost byder vi på klassisk frisksmurt smørrebrød og flere forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Aftenmenuen består af enkle og traditionelle kro-retter tilberedt af årstidens bedste råvarer. Stemningen i Nyhavns Færgekro er maritim, åben og hjertelig, og I er velkomne til at nyde alt fra en øl på terrassen til en tre-retters menu i vores hyggelige stuer.

Husets hjemmelavede specialiteter

Sild
Hos Nyhavns Færgekro kan du hoppe ombord i byens bedste og største sildebord. Vi har ikke mindre end 10 forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Prøv for eksempel vores sennepssild, kronesild og drømmesild.

Krydderbrændevin
Til sild hører sig brændevin. I Nyhavns Færgekro brygger vi vores egen med sæsonens udvalgte bær og urter, så som perikum, skovmærke og røllike, som vi finder i naturen. Vælg mellem 20 forskellige.

Bygningens historie

Overalt i bygningen er det maritime og oprindelige præg bevaret og restaureret med originale elementer som jern-vindeltrappen fra en frederiksbergsk sporvogn og marmorgulvet fra det gamle Dagmar Teater, som blev nedlagt i 1937. I de lyse selskabslokaler på første sal hænger der miniatureskibe i loftet og på væggene guldaldermalerier med maritime motiver. Når solen falder rigtigt, vidner ruderne på førstesalen stadig om, at der engang blev solgt billetter til Titanic her i bygningen. ‘New “York’ og andre indridsede destinationsnavne kan anes i de gamle fredede vinduesglas.

En del af Tholstrup

Nyhavns Færgekro er en del af Tholstrup, som driver flere restauranter i indre København. Læs mere her.