Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Axeltorv 6, København, Danmark
Mail
HELLO@PDINER.COM
Telefon
30 20 41 57
Website
palazzodiner.com

Palazzo Diner

Palazzo Diner er en fejring af den moderne diner-kultur, hvor god mad og god stemning går hånd i hånd hele dagen. Uanset om du kommer alene eller med venner og familie, vil du føle dig velkommen og kredset om.

Vær med til All-Day Breakfast Club, hvor morgenmadsmenuen kan nydes hele dagen lang! Du kan se frem til alt fra velkendte morgenmadsfavoritter som: yogurt med hjemmelavet granola og kompot, morgenmads tallerken med spejlæg, bacon, avocado og brioche brød, til mere unikke retter som helt overdrevet breakfast burgere eller brunede smør miso vafler med forskellige toppings. Der er noget for enhver smag, og selvfølgelig gratis refill på filter-kaffen!

Menuen er skabt i samarbejde med Michelin-kokken Torsten Vildgaard, som tager afsæt i den moderne amerikanske diners eklektiske køkken og energi. På aftenmenuen serveres der klassiske retter som fried chicken burger, pasta meatballs og ceasar salat, men også mere unikke retter som roasted cauliflower og sliced steak med chimichurri og grøn salat.

Palazzo Diners drikkelse følger samme koncept, og inkluderer mimosa, bloody mary, vin til den klassiske nyder!Størstedelen af ølkortet kommer fra Københavns mest elskede bryggeri, To Øl, men der vil også være alkoholfri muligheder som kombucha mimosa og en frozen spicy margarita!