MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Nørrebrogade 51, København, Danmark
Telefon
31 34 64 32
Website
pantella.dk

Pantella

Velkommen til sukkerhimlen

Så kort (og godt) kan det egentlig siges.

For hos Pantella kan du næsten få alle de desserter, som du drømmer om.

Den helt store bestseller er de små og luftige pandekager med chokoladesauce, friske bær og Oreos på toppen – og ja, de smager lige så godt som de lyder.

Vi laver selv den luftige pandekagedej, der giver små, flotte pandekager – næsten som æbleskiver – som vi endnu ikke har set andre steder i byen.

“Vi ville gerne opgradere den klassiske pandekage og gøre lidt mere ud af det”.

I disken finder du også vores store og flotte hjemmelavede cinnamon buns ved siden af de mest overdådige donuts med smage som bl.a. Kinder Bueno, hvid chokolade og hindbær.

På menuen finder du også de velkendte bubble waffles, der tidligere tog København med storm. Hos os toppes de med friske bær, lækker is fra Bornholms Ismejeri, flødeskum og en valgfri sauce.

Mere end desserter

I princippet kan man aldrig helt få for mange søde sager – men blot for variationens skyld kan du også vælge mellem et par andre ting hos os.

Vi laver nemlig også sunde acai bowls, smoothies, bubble tea og virgin cocktails. Vores acai kommer fra Brasilien, og så laver vi den i tre forskellige varianter med lækre toppings som granola, friske bær og kokos.

Pantella har åbent alle ugens dage fra kl. 12, så rammer sukkertrangen kort efter frokost eller skal du have lidt lækkert til eftermiddagskaffen kan du bestemt også få stillet dine cravings her.