Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Paté Paté, Slagterboderne, København, Danmark
Telefon
39 69 55 57
Website
patepate.dk

Paté Paté

Paté Paté – En klassiker på Vesterbro

Paté Paté er Kødbyens ældste restaurant og en institution i lækker mad og vin.

​Casual dining og Kødby-stemning i flere forskellige niveauer. Vi er afslappet og vores sjove stemning skabt af vores karismatiske personale.

Mad er fra det sydfranske køkken, inspireret fra Spanien med en gennemtrængende twist af nordafrikanske krydderier og lokale råvarer. Det er komfortfood, som kan deles. Vi er en dedikeret, årstids- bestemt, smagfuld restaurant og vi elsker at dele vores passion for god mad og vin.

Vi skruer vi gerne op for musikken fredag & lørdag, så du kan dykke lidt længere ned i vores store vinkort med vin fra Husted Vin, drinks, cocktails og øl.

Paté Paté er Kødbyens ældste restaurant og en institution i lækker mad og vin.

Paté Paté er kendt for sit afslappede miljø samt autentiske og rustikke rammer i den tidligere leverpostejsfabrik. Maden er inspireret af bl.a. spanske og franske køkkener og vinkortet er både massivt og varieret. Her folder den gode Hr. Husted, der importerer vinen, sin vinsmag ud i fuldt flor med fede etiketter og bæredygtige vine.

Kødbyen er epicentret for god mad og stemning på trendy Vesterbro. Det er en livlig institution med en spændende historie, hvor slagtere, forretninger og restauranter ligger side om side. Og her rocker Paté Paté stadig derudaf på 10 år.