Slagterboderne 1, København, Danmark
Paté Paté Nytårsmenu
PATÉ PATÉ
Snack servering
Blinnis med caviar
Grillet kålskud med gær emulsion
Sprødt kyllinge skind med foigras crème
Andre Jacquart 1er Cru Brut Experience NV – Champagne, France
Fiske servering
- Terrin af helleflynder med kefir og fermenteret hvidløg
GG Wisselbrunnen Riesling, Kaufmann – Rheingau, Germany 2016
- Confiteret hummerhale med karry, stegt blomkål og spinat pure sauce på hummer smør og soya
Albarino, La Marimorena, Casa Rojo – Rias Baixas, Spain 2020
Fjerkræ servering
- Fraseret vagtel med karljohan, pommes allumet og morkel sauce
Pinot Noir Reserve, Juris – Burgenland, Austria 2016
Okse servering
- Klassik Tornedo rossini med pom-anna
Timbervine Syrah, Radio Coteau – California, USA 2013
Dessert
- Chokolade skal fra Mark Herman fyldt med æble og citron timian pure, kondenseret karamel ,haver crumbel & vanilije is
Mas Amiel, Maury Vintage Blanc 2017
1595,- pr person inkl billet gebyr