Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gemini
Adresse
Gl. Kongevej 10, 1610 København, København V, Danmark
Mail
info@restaurantgemini.dk
Telefon
61 10 01 78
Website
restaurantgemini.dk

Restaurant Gemini

Restaurant Gemini byder velkommen til byens bedste placering og udsigt. De smukke lokaler, den rolige atmosfære, samt den fantastiske udsigt, findes man helt sikkert ingen andre steder så centralt i byen.

Gemini er seneste skud på stammen fra Michelin Restaurant Norrlyst, som er en satsning på virkeligt at vise et nyt og endnu højere niveau. Der skiftes menu med sæsonerne og mange fantastiske retter og smagsoplevelser udspringer sig af dette, senest er Gemini blandt andet blevet nomineret til Årets Ret med Gris, som en af fem restauranter på tværs af alle restauranter i Danmark, som tidligere er vundet af Falsled Kro, BARR og Søllerød KroRestaurant Gemini byder velkommen til byens bedste placering og udsigt. De smukke lokaler, den rolige atmosfære, samt den fantastiske udsigt, findes man helt sikkert ingen andre steder så centralt i byen.

Gemini er seneste skud på stammen fra Michelin Restaurant Norrlyst, som er en satsning på virkeligt at vise et nyt og endnu højere niveau. Der skiftes menu med sæsonerne og mange fantastiske retter og smagsoplevelser udspringer sig af dette, senest er Gemini blandt andet blevet nomineret til Årets Ret med Gris, som en af fem restauranter på tværs af alle restauranter i Danmark, som tidligere er vundet af Falsled Kro, BARR og Søllerød Kro