Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

NOI-forside
Adresse
H. C. Andersens Boulevard 34, København, Danmark
Telefon
78 74 14 20
Website
nobishotel.dk

Restaurant NOI indbyder til en spændende og moderne middagsoplevelse på H.C. Andersens Boulevard.

Gastronomisk indflydelse fra hele Europa

NOI indbyder til en spændende og moderne middagsoplevelse på H.C. Andersens Boulevard, centralt beliggende ved siden af Tivoli og Glyptoteket. Under kulinarisk ledelse af Chef de Cuisines, Fredrik Sandberg, præsenterer NOI en inspirerende menu med gastronomisk indflydelse fra hele Europa og som kan nydes med på sydeuropæiske vis ved at dele retterne ’family-style’.

Holdet på gulvet sørger for god stemning og kyndig vejledning af vinkortet, der spænder fra det konventionelle til funky naturvine fra interessante verdensomspændende producenter.

Arkitektdesignede omgivelser

Designet på NOI er skabt af Sveriges mest berømte arkitekt, Gert Wingårdh. Annex-bygningen, hvor restauranten har til huse, er fra 1960’erne og er blevet dækket med en signatur-facade i glas og kobberplader.

NOI er omfavnet af Nobis Hotel Copenhagen, der tidligere husede Det Kongelig Danske Musikkonservatorium. Inde i restauranten skaber det massive midnatsblå trægulv et dramatisk fundament for de lyse danske designmøbler.

Uformelt og elegant

NOI åbnede først i Stockholm i foråret 2018 som en del af Nobis Hotel Stockholm. Restaurant NOI har plads til 80 spisende gæster i det uformelle og samtidigt elegante lokale.

NOI har sin egen indgang fra H.C. Andersens Boulevard, hvilket separerer restauranten fra hotellet og skaber sin egen destination for lokale Københavnere, der dog altid er velkommen til at benytte hotellets indgang på Niels Brocks Gade 1 via den smukke marmortrappe. NOI præsenterer også “The Marble Bar”. Et sted med mulighed for at nyde en pre-dinner cocktail, eller afslutte middagen.

I løbet af foråret og sommeren, er der åbent på den udendørs terrasse.

Bottomless Brunch

On Saturdays, we celebrate with Bottomless Brunch at NOI. Join us for delicious food and all you can drinks pitchers and cava from 12:00 – 16:30 at NOI.

Bottomless brunch 495, –

Non-alcoholic brunch 345,-