Palægade 8, København, Danmark
Restaurant Palægade Julemenu
JULEN 2021
Jul på Palægade starter d. 15 november
Restaurant Palægades udsøgte julefrokost består af de bedste råvarer og inkluderer:
Gammeldags modnede hvide- og kryddersild med behørig garniture.
Gravad Islandsk laks med rævesauce, friteret Nordsø rødspætte med remoulade.
Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt, sprødstegt confiteret andelår med svesker og æbler.
Risalamande med Tahiti vanilje, ristede mandler og Palægades kirsebærsauce.
Hvad skal I drikke?
Uanset om I er til saft/vand/sodavand og alkoholfrie øl eller klassiske øl og akvavit, så har vi særligt udvalgt en række flasker og leverandører, som bestemt vil skabe glæde i ganen. F.eks:
Fantastiske øl fra Mikkeller, både med og uden alkohol.
Julebryg fra Ebeletoft Gårdbryggeri.
Sodavand og saft fra Rebæl.
Palægades egen akvavit udviklet i samarbejde med Radius Distillery.
Mere end 70 forskellige øl og akvavit fra både kendte og nye producenter.
Er man mere til vin, vil vores omfangsrige vinkort med sikkerhed skabe glæde.
Hvad koster Julefrokost på Palægade?
Prisen er 550,- kr. pr. person ekskl. drikkevarer.
OBS: I har bordet i 2 timer til frokost.
Hvis jeres selskab er på 8 personer eller derover, skal I enten ringe til os på tlf: +45 70 82 82 88 eller skrive en mail til info@palaegade.dk