Pilestræde 40, København, Danmark
Restaurant Pilekælderen Julemenu
Julefrokost | ||||
Bemærk vores seatings i Julen: | ||||
Julefrokost Dag | ||||
Serveres fra d. 12. november | ||||
Julefrokost Aften | ||||
Serveres fra d.12. november (Kun fredag og lørdag)1. Servering. Christiansøpigens kryddersild med dildcreme, løg, kapers og peberrod. Pilekælderens karry sild med æg, løg og kapers. 2. Servering. Hjemmegravet Laks med rævesauce, urter og citron. Pandestegt Rødspættefilet med grov remoulade og citron. 3. Servering. Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt. Lun hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon, syltede rødbeder og agurker. Rosastegt Berberi Andebryst med æble/sveske kompot og syltede tyttebær. Julemedister med grønkålssalat og grov sennep. 4. Servering. To slags økologiske danske oste med syltede kvæder og valnødder. Ris a la mande med kirsebærsauce. 425 per person 995 per person | Inklusiv fri bar | ||||
Tilvalg | ||||
Se venligst smørrebrødsmenuen fra 50 per tilvalg. | ||||
Fri bar | ||||
• Fadøl typisk fra Jacobsen / Grimbergen / Carlsberg / Tuborg / Brooklyn.
|