Vandkunsten 8, København, Danmark
Restaurant PUK Julemenu
Lille julemenu
Lille julemenu: serveres kun til frokost, mellem kl. 12 og 15.
Fisk:
Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg
Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs
Friteret rødspættefilet med citron og remoulade
Kød:
Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler
Ribbensteg med rødkål og surt
Anderillette med sennep og cornichons
Oste:
Oste i udvalg med passende garniture
Ris a la mande med kirsebærsauce, + 45,00 kr.
Pris pr cuv. 345,00 kr
Julemenu
Der serveres kun julemenu i weekenderne
19-20 nov., 26-27 nov. 3-4 dec. 10-11 dec.- 18-19 dec.
Fisk:
Karrysild med løg, smilende æg, blomster kapers og æbler
Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg
Håndpillede rejer med citron og mayonnaise
Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs
Friteret rødspættefilet med citron og remoulade
Kød:
Andelårsconfit, sprødstegt med æbler,svedsker,timian og andesky
Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler
Ribbensteg med rødkål og surt
Anderillette med sennepscreme , cornichons og rødbeder
Oste:
Oste i udvalg med passende garniture.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr cuv. 475,00
Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr.