Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Vandkunsten 8, København, Danmark

Restaurant PUK Julemenu

Lille julemenu

​Lille julemenu: serveres kun til frokost, mellem kl. 12 og 15.

Fisk:

Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg

Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs

​Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød:

Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler

Ribbensteg med rødkål og surt

​Anderillette med sennep og cornichons

Oste:

Oste i udvalg med passende garniture

Ris a la mande med kirsebærsauce, + 45,00 kr.

Pris pr cuv. 345,00 kr


Julemenu

​Der serveres kun julemenu i weekenderne
​19-20 nov., 26-27 nov. 3-4 dec. 10-11 dec.- 18-19 dec.

Fisk:

Karrysild med løg, smilende æg, blomster kapers og æbler

​Marinerede sild i lage med Fanefjordsnaps,gulerødder og dild. Smilende æg og skalotteløg

​Håndpillede rejer med citron og mayonnaise

​Gravad laks med dild og grov sennep, rævesovs

​Friteret rødspættefilet med citron og remoulade

Kød:

Andelårsconfit, sprødstegt med æbler,svedsker,timian og andesky

​Julemedister med grønlangkål og sennep, brunede kartofler

​Ribbensteg med rødkål og surt

​Anderillette med sennepscreme , cornichons og rødbeder

Oste:

Oste i udvalg med passende garniture.

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Pris pr cuv. 475,00

Tilkøb: Røget ål med røræg og purløg, pris pr cuv 95,00 kr.