MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Vandkunsten 8, København, Danmark
Mail
puk@restaurantpuk.dk
Telefon
33 11 14 17
Website
restaurantpuk.dk

Restaurant Puk

Restaurant Puk er en hyggelig, dansk restaurant beliggende i en af Københavns ældste bygninger. Vi er tæt på det hele, og alligevel føles det som et helle at komme herned, at træde ind i historien for en stund og hensænke sig til det klassiske danske bords glæder.

​Væk fra byens summen og larm kan du slappe af og nyde livet med vores  hjemmelavede smørrebrød. Vi har gjort en dyd ud af det gode traditionelle danske køkken, og de dejlige danske middagstraditioner holdes i hævd med stolthed og kærlighed til råvaren.

Klassisk dansk mad – gode råvarer og dygtige kokke

Hos Restaurant Puk laver vi mad med hjertet. Vi udvælger vores råvarer med omhu, vi kender vores slagter, og vi ved hvordan klassisk dansk mad skal smage.

Kærligheden til det traditionelle danske køkken er omdrejningspunktet for os, så her får du frisksmurt smørrebrød, de lune danske retter med alt det gode tilbehør, men også specialiteter og nye klassikere. Vi laver vores mad fra bunden og det gør vi, fordi sådan smager mad bedst.

Vi tilbyder også udendørsservering

Sid en stund i solen, nyd lyden af vandet der risler i det smukke springvand fra 1910 og mærk solens stråler i dit ansigt. Her kan du sidde i et af Københavns charmerende åndehuller, mens du nyder din frokost, et godt glas og mærker livet glide forbi. Springvandet Vandkunsten , eller Wand Konsten som det oprindeligt hed tilbage i 1770, er en del af Københavns ældste historie. Og nu kan du sidde her og nyde dit smørrebrød, og alt hvad hjertet begærer af klassisk dansk mad på en dansk restaurant midt i Indre by i København K.