Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Adresse
Hauser Plads 16, København, Danmark

Restaurant Schønnemann Julemenu

JULEANRETNING

Den lille juleanretning serveres mellem kl. 11.30 – 17.00.

2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild

LUN FLÆSKESTEG
– med rødkål og surt

RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce

Kr. 340,- pr. person

 

JULEFROKOST

Den klassiske danske julefrokost serveres mellem kl. 11.30 – 17.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt

2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild

2 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– gravad laks med rævedressing

3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– hønsesalat med bacon

RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce

Minimum 2 personer og skal bestilles inden kl. 15.00 af alle ved bordet.
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, krydderfedt og smør.

Kr. 450,- pr. person

 

JULEBORD

Den klassiske danske julemenu serveres mellem kl. 18.30 – 23.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt

2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie juleaquavitsild

3 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– røget ål med røræg og purløg
– gravad laks med rævedressing

4 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– kalvesylte med rødbeder og sennep
– hønsesalat med bacon

OST & DESSERT
– Stilton mættet med portvin; serveres med glaseret valnødder
– Ris a l’amande med lun kirsebær sauce

Kr. 585,- pr. person