Den lille juleanretning serveres mellem kl. 11.30 – 17.00.
Hauser Plads 16, København, Danmark
Restaurant Schønnemann Julemenu
JULEANRETNING
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild
LUN FLÆSKESTEG
– med rødkål og surt
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Kr. 340,- pr. person
JULEFROKOST
Den klassiske danske julefrokost serveres mellem kl. 11.30 – 17.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie Jule Aquavit sild
2 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– gravad laks med rævedressing
3 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– hønsesalat med bacon
RISALAMANDE
– med lun kirsebærsauce
Minimum 2 personer og skal bestilles inden kl. 15.00 af alle ved bordet.
Anrettes på fade og serveres ved bordet med brød, krydderfedt og smør.
Kr. 450,- pr. person
JULEBORD
Den klassiske danske julemenu serveres mellem kl. 18.30 – 23.00. Den anrettet på fade og serveres ved bordet med brød, smør og fedt
2 SLAGS SILD
– stegt sild i øllage
– Linie juleaquavitsild
3 SLAGS FISK
– rødspættefilet med remoulade og citron
– røget ål med røræg og purløg
– gravad laks med rævedressing
4 SLAGS KØD & FJERKRÆ
– lun flæskesteg med rødkål og surt
– julemedister med grønlangkål og sennep
– kalvesylte med rødbeder og sennep
– hønsesalat med bacon
OST & DESSERT
– Stilton mættet med portvin; serveres med glaseret valnødder
– Ris a l’amande med lun kirsebær sauce
Kr. 585,- pr. person