Christiansborg Slotsplads, København, Danmark
Restaurant Tårnet Julemenu
ÅRETS JULEFROKOST
KL. 11.30 – 20.00
HAVET
Stegte sild i karamelliseret æble- og ingefærlage med syltede løg, friterede kapers og dild Syltede karrysild med æble, syltede grøntsager og bladselleri Smilende æg med håndpillede rejer, citroncreme og karse Gravad laks med marineret fennikel, rævesovs og dild Rødspætte med hjemmelavet remoulade, citron og syltet selleri
MARKEN
Flæskesteg med hjemmesyltet rødkål og agurkesalat Confiteret andelår med løgpuré, portvinssvesker og tyttebær Hønsesalat med hasselnødder, æble, selleri og bacon Krydret jule-medister med friteret grønkål og hjemmerørt grov sennep
DET SØDE
Risalamande med lun kirsebærsovs og brændte mandler Mandelgave per bord / selskab
DRIKKEVARERPAKKEN DKK 475
Fri vin, øl og sodavand under serveringer fra HAVET & MARKEN Til DET SØDE følger 1 glas portvin, samt kaffe og 3 cl. avec
DKK 695 pr. person.
TILKØB AF OST DKK 95 JULEFROKOST
Booking via e-mail taarnet@meyers.dk