Store Kongensgade 25, København, Danmark
Restaurant Vita Julemenu
Sommeren er gået på hæld, og den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Derfor har kokkene hos Restaurant Vita sammensat menuen til et julebord, som vil varme de fleste julehjerter.
Vi glæder os meget til at se jer til jeres julefrokost på Restaurant Vita eller man kan bestille vores julefrokost som takeaway så man kan nyde den i hjemlige omgivelser.
Julebuffet menu (Alle retter serveres ved bordet)
Julefrokost menu:
(min. 4 personer)
De kolde retter
Karry sild, Stegt sild, Jule sild, Lun Fiskefilet m. remoulade og citron, Roastbeef m. pickles, Røget laks, Gravad laks med rævesauce, Æg m. rejer & tomat
De varme retter
Andesteg m. svesker & æbler, Flæskesteg med rødkål, Frikadeller m. surt, Leverpostej m. champignon & bacon, Æbleflæsk
Dessert
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Tilkøb
3 slags ost 75,- per person
Serveres med frugt, ostekiks samt hjemmebagt brød.
Priser
Man-onsdag 275 kr. til frokost.
Torsdag, Fredag og lørdag samt alle ugens dage om aftenen 395 kr.
Julebord inkl. fri bar i øl, vin og vand i 3 timer 750 kr.
Serveres alle ugens dage både frokost og aften mod forudbestilling.
Seatings
Man kan bestille til 3 forskellige seatings
– Frokost: 12-16
– Første aften seating: 16-20
– Andet aften seating: 20-05
– Kan bestilles som Takeaway ved minimum 10 personer.
Pris 275 kr. per person.
RESTAURANT VITAS JULE PLATTE
Serveres fra kl. 12-15
Julesild – røget laks med urtecréme- fiskefilet med remoulade – ribbensteg med rødkål – roastbeef med pickles – vesterhavsost
Pris 259 kr. per person.
Tilkøb
Hjemmelavet Ris a la mande 75,-
Juledage
Vi holder ligeledes åbent 1. juledag og 2. juledag til julefrokost hvor vi serverer vores traditionelle julebuffet – hvor alle retter serveres som takeaway.
Juleaften
Kom og hold din juleaften på Restaurant Vita.
Vi tilbyder julemad og stemning.
Derfor serverer vi:
Forret
Koldrøget laks serveres med hjemmerørt urtecréme
Hovedret
Andesteg og flæskesteg serveres med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, agurkesalat og æble med ribsgéle
Dessert
Ris ala mandé med kirsebærsauce
Pris 549 kr. per person.
Kun mod forudbestilling og betaling.