MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Adresse
Sankt Hans Torv 30, København, Danmark
Website
wogk.dk

WULFF OG KONSTALI

Bedst kendt for vores brunch. Værdsat af lokale for vores morgenmad og varierede sunde frokoster. Alt sammen serveret inde og ude med kærlig hånd i Hellerup og på Nørrebro, Amager og Islands Brygge. Alle vores caféer har udendørsservering enten ved vandet eller midt i det pulserende byliv.

Wulff og Konstalis brunch er din egen sammensætning af 5 eller 7 delikate anretninger. Du kan finde over 20 forskellige varianter af klassiske brunchelementer, køkkenets egne favoritter, det sunde og lidt af det søde – og ikke mindst vores eget bagværk. Vi producerer frisk mad dagen igennem og bager brød og kager natten lang.

Vores brunch serveres alle ugens dage mellem kl. 8.00 og 15.00.

 

 

Vi skifter menukort 4 gange årligt i takt med sæsonerne, så du finder altid stor variation på kortet uanset om du er veganer, vegetar eller blot er til lidt af det hele. Vi er desuden certificeret med det økologiske bronzemærke.

 

Fra tidlig morgen til hen på eftermiddagen kan du også nyde vores morgenmad og frokost. Vores montre bugner af sandwiches, salater, quiche og andre delikatesser. Vi presser juices, laver hjemmelavede lemonader og iste – og så laver vi rigtig lækker kaffe – altid serveret med et smil, for service har ligeså stor prioritet hos os som madoplevelsen.

Vi leverer også vores brunch til selskaber over 10 pers. i Storkøbenhavn.  Bestil her

Du kan booke bord og få yderligere info om Wulff & Konstali via links nedenfor.