Ruller ind tre steder i København: Her kommer Coca Cola lastbilen de næste dage

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Den 11. november rullede den populære Coca-Cola julelastbil ud på de danske veje for tredje år i træk med julestemning og iskolde forfriskninger til danskere over hele landet – fra Rønne i øst til Ringkøbing i vest.

De kommende tre dage runder den ikoniske julelastbil Danmarksturnéen af med at besøge tre forskellige centrale steder i København.

Som noget nyt kan man i år også opleve julestemningen inden i julelastbilen, hvor man kan få taget et billede med julemanden.

København får i år besøg af den legendariske lastbil følgende steder og datoer

20. december Kvickly – Englandsvej 28 på Amager kl. 13-19
21. december Meny – Østerfælled Torv 22 på Østerbro kl. 11-17
22. december 7-eleven ved Rådhuspladsen kl. 16-19

Den 23. december er så allersidste stop i Lalandia i Rødby.

Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, ligesom man også kan komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers, og hvor man kan få taget et billede med julemanden.

Jul med Coca-Cola

Coca-Cola har siden 1930 stået som et klart symbol for højtiden, og som de fleste nok allerede ved, så kan Coca-Cola også tage æren for den udgave af Julemanden, som vi kender i dag.

I 1931 optrådte Julemanden nemlig for allerførste gang i sine Coca-Cola-røde klæder – i en nu verdenskendt reklame for brandet.

Mange julereklamer er kommet til siden dengang, og i 1995 blev den glimtende lastbilkaravane også introduceret i kampagnen “Christmas Caravans”, som i dag er én af de mest anvendte reklamer for Coca-Cola nogensinde.

Derfor er det også helt naturligt, at mange af os forbinder den nu ikoniske julelastbil som et startskud på den kommende sæson og får det til at krible i maven af spænding og begejstring.

du kan se hele programmet her.