Et fund til prisen: Rutineret Michelin-kok viser nye sider af det italienske køkken


I juni meldte den populære italienske restaurant, Osteria Nana, ud at de havde fået en ny køkkenchef.
Valget var faldet på den tidligere køkkenchef fra den italienske Michelin-restaurant Era Ora ved navn Antonio di Criscio, og de har nu for alvor slået dørene op med den rutinerede italiener bag roret.
MigogKbh har været en tur forbi, og vi vil anbefale, at du gør det samme.

Ægte Italien midt i København
Drømmer du dig en tur til det traditionelle og autentiske Italien, så forstår vi dig godt.
Ikke mindst på baggrund deres gastronomi.
For ’foodies’ verden over er vilde med det italienske køkken, og det lader vi dem selvfølgelig ikke stå alene med.

I København er det italienske køkken også et af de mest populære mål, når vi skal ud at spise, og nu er der kommet endnu en god mulighed for at prøve noget nyt.
Osteria Nana har givet den gas i Store Kongensgade det sidste års tid, men med deres nye køkkenchef har de taget det til næste niveau.
På menuen finder du nemlig en pæn kombination af klassiske italienske retter, som vi har elsket gennem mange år men også helt nye traditionelle retter fra støvlelandet, som du formentlig ikke har smagt før.
Prøv bl.a. helt fortryllende ravioli del plin og og den italienske udgave af en knödel; canederli.
Begge dele retter som vi i hvert fald ikke har spist for sidste gang.

Det hele for det halve
Du kommer godt omkring med den nye menu på Osteria Nana, men den store pengepung kan du godt lade ligge derhjemme.
Den spændende 9-retters menu koster nemlig den nette sum af bare 585 kr., og bliver de ni retter for meget, så er der også mulighed for en mindre 5-retters menu til 385 kr.
Og husk så at lægge oveni at menuen er tilberedt af en af byens mest rutinerede Michelin-kokke inden for det italienske køkken.
Til begge menuer kan der tilkøbes vinmenuer til lige så skarpe priser.
Du kan booke bord på Osteria Nana lige her.
Restauranten har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 18-22.
Hvad: Osteria Nana
Hvor: Store Kongensgade 70, 1264 København K
Hvornår: Åbent tirsdag-lørdag fra kl. 18-22
Hvor meget: 9 retter for 585 kr.
Hvordan: Læs mere og book bord lige her