Så bliver det ikke nemmere: SMS-lån fra din smartphone

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er altid fantastisk, når to faste ting fra hverdagen bliver integreret med hinanden.

Det kræver naturligvis en portion opfindsomhed at få ting til at spille sammen på bedste vis, men af og til går det hele op i en højere enhed. Du har en mobiltelefon. Det har vi alle.

Faktisk ejer flere en mobiltelefon end en tandbørste på verdensplan. Tænk lige over det. En anden ting, der er en fast del af både virksomheder og privatpersoners liv, er lån. Vi låner til alle mulige ting.

De to ting er der nogen, som har valgt at kombinere. SMS lån. Det er lave omkostninger og noget af det nemmeste, så du stadig kan have det sjovt, når det er sidst på måneden.

Lave omkostninger i forhold til andre lån

Ved SMS lån sparer du omkostningerne, der normalt hører et lån til. Hvis vi tager banken som eksempel, så sidder der en lønnet bankrådgiver, som skal kigge alle tingene igennem. Det koster penge for banken, og de penge skal de tjene hjem igen. Det gør de, ved at de tjener penge på det lån, du optager.

På den måde er SMS lån smarte, fordi du undgår omkostningerne, der normalt er forbundet med at låne penge. Det kræver ikke meget at sende en SMS – og den bliver så modtaget og forhåbentlig godkendt, så du kan få penge på kontoen.

Smart måde at få lov til sjov sidst på måneden

Det er så ærgerligt ikke at nyde det at være ung. Multimilliardæren Warren Buffet er kendt for at sige, at tid er det mest dyrebare. Du vil ikke være gammel og ærgre dig over det, du ikke nåede. SMS lån giver dig muligheden for at få lidt ekstra penge at have det sjovt for, når det er sidst på måneden. Således undgår du at gå glip af din ungdom.