Så er den her: Risalamande isen

Nu det jul. Nu er det tid til Is’alamande.
Risalamanden her seriøse fans rundt omkring i byen.
Nogle sidder endda bare og venter på at flæskesteg og and bliver båret ud, så de kan komme til den RIGTIGE julegave – risalamanden.
Nu behøver I ikke vente mere.
Østerberg Ice Cream på Østerbro har sat deres risalamande is på kortet – eller som de kalder den – is’alamande.
Læs også: Populær pie-pusher åbner ny shop på Vesterbro med de lækreste pies
Den blødeste vaniljeis er kørt med kirsebær og mandler.

Og den er faktisk lavet af Københavns ægte is-dronning, nemlig Cathrine Østerberg.
Et kig på hendes alenlange CV afslører de vildeste uddannelser indenfor mad og kemi, men én detalje siger noget om hendes tårnhøje niveau udi smag og konsistens.
Sidste uge var hun hyret af DTU til at undervise 40 professorer i fødevarevidenskab. Så har man vist meget godt styr på det.
Læs også: Det skal prøves: Så er der champagne-bingo i København
Østerberg Ice Cream sætter generelt en del juleis på kortet her i december – der er simpelthen dømt fri leg for Cathrine.
F.eks. byder de på:
“Konfekt” (marcipan & chokolade)
“Julekager” (kanel, brunkagedej, hvid chokolade)
“Julefrugt” (appelsin & tranebær)
Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste burgere

Netop de tre smagsvarianter herover er faktisk med Isalamanden med i årets adventskalender, hvor man for 275 kr. for 4 gange ½ liter is, så søndagene i december kan blive lidt hyggeligere.
Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns bedste pizza
Østerberg Ice Cream har december-åbent fredag: 14-18, lørdag og søndag: 12-18. Følg dem på Instagram her.
Hvad: Juleis – isalamande, julekage-is og konfekt-is
Hvor: Østerberg Ice Cream, Rosenvængets Allé 7C Kbh Ø
Hvornår: December-åbent fredag: 14-18, lørdag og søndag: 12-18
Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Vi lover, det er godt.
Altid nyt på Facebook. Lækre billeder på vores Instagram.