Flere lækkerier: Kendt brunch-darling har tilføjet lokkende aftenkoncept

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Møller Kaffe & Køkken brioche med skinke og trøffel
Møller Kaffe & Køkken brioche med skinke og trøffel

Møller Kaffe & Køkken nåede nærmest kun lige at åbne for et par år siden, før det sprang fuldkommen i luften.

Altså på den gode måde.

Folk strømmede til det smukt indrettede hjørne på Nørrebrogade. Her var brunchkonceptet nemlig taget til et helt nyt niveau.

Læs også: Det kan du lave med dine børn i vinterferien

Møller Kaffe & Køkken

Nu også Bar & Køkken

Små perler af kvalitet ramte bordet i mundsvandsdrivende skåle – og det faktisk det meste af dagen. Man kunne simpelthen spise morgenmad/brunch langt frem på eftermiddagen.

Nu har de så lanceret det, vi har drømt om så længe – et aftenkoncept, som har åbent tirsdag-lørdag 17.30 – 23.00.

Det er heldigvis i samme tråd, altså et internationalt køkken med sæsonens bedste råvarer, oftest økologisk.

Det hedder naturligvis Møller Bar & Køkken.

Og det er holdet bag Mad & Kaffe, der er inde over konceptet.

Her kan man i uformelle rammer få enten en lille eller stor bid mad, hygge lidt eller gå den helt store omgang med fuld menu og cocktails og øl ud til de sene nattetimer inden byturen.

Læs også: Luksusguide: Her får du den bedste brunch i København

Møller Kaffe & Køkken østers

Nu med øl & cocktails

Der er masser af små dele retter og som noget helt nyt – med fokus på øl og cocktails.

“Vi vil gerne være lidt skæve og uprætentiøse i vores stil og faktisk have en dialog MED vores gæster i stedet for TIL vores gæster,” forklarer restaurantchef Sebastian Mathson Randrup, der udover at have udgivet flere kogebøger selv, også er kendt som TV kok på TV2.

Der er blandt andet et stort udvalg af cocktails fra fad fra mikrobryggeriet To Øl, ligesom bartenderne selvfølgelig også selv shaker løs bar baren, blandt andet har de en håndfuld spændende gin & tonics klar.

Læs også: Smag på 450 forskellige slags: Verdens største Gin Festival holdes i København

Delerets-perler

Man kan frit vælge på det lokkende menukort som både byder på små retter som sprødt briochebrød m. Hr. Nielsen skinke, saba glace & revet trøffel (se billedet i toppen af artiklen) tartelet, burrata, spidskål stegt i muskatsmør og laksetatar m. rambutan, koriander & gele af mango, chili, lime & blomsterhonning. Alt sammen omkring 49-70,-

Se hele menukortet lige her.

Man kan også bare lade køkkenet give den fuld gas og hoppe ombord i ‘A Taste of Møller’ enten 11 retter til 425,- eller 8 retter til 325,-.

Læs også: Her skal stjernerne bo: Københavns nye luksushotel har en suite til 55.000 pr. nat

Møller Kaffe & Køkken

Hvad: Møller Bar & Køkken
Hvor: Nørrebrogade 160
Hvor meget: 49-169,-
Hvordan: Læs mere lige her