MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Så er det bekræftet: Kæmpe motionsløb er aflyst i 2020

Af Michael Qureshi

Hvert år fyldes Fælledparken med tusinder af glade motionister til et af årets store højdepunkter for mange virksomheder.

Men sådan bliver det ikke i år. Mere end 200.000 danskere havde tilmeldt sig, men årets DHL-stafet er nu officielt aflyst.

Det skriver medarrangørerne fra Sparta Atletik og Løb i en pressemeddelelse. Med Corona-virussens indtog i landet og ikke mindst de mange restriktioner og uvisheder, så har det været nødvendigt at aflyse løbet.

Havde håbet på det sidste

Flere havde måske spekuleret i, at motionsløbet ville blive skubbet til efteråret.

“DHL Stafetten ligger vores hjerter meget nær, og vi havde til det sidste håbet på, at Danmarks gule og røde folkefest kunne blive et sensommer-lyspunkt oven på mange aflysninger.

Men danskernes ve og vel kommer i absolut første række, og vi retter os selvfølgelig efter myndighedernes retningslinjer. Og på den måde gav beslutningen sig selv,” siger Susanne Katja Kristensen, Marketing Manager i DHL Express Danmark i pressemeddelelsen.

Afholdes i København i slutningen af august 2021

De glæder sig til gengæld til et brag af en løbefest med mange deltagere i 2021. Det starter i midten i slutningen af august og fordeler sig over 5 dage derfra i København.

“Vi er kede af at skuffe de mere end 200.000 mennesker, som deltager ved DHL Stafetten år efter år, men vi håber meget på, at såvel tidligere som nye deltagere vil bakke os op i 2021, hvor DHL Stafetten selvfølgelig vender stærkt tilbage,” forklarer Susanne Katja Kristensen.

Du kan læse mere om næste år her

Del artikel

Andre læser også