Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 1000 juletræer og gensyn med Snedronningen: Så vildt bliver årets Jul i Tivoli

Af Mathilde Mågård Hansen
Jul i Tivoli 2018. Foto PR
Jul i Tivoli 2018. Foto PR

På bare 11 dage forvandles Tivolis nuværende Halloween-udseende til jul og hygge. 

Der bruges i alt over 10 millioner kroner på den magiske forvandling, der blandt andet bliver lyst op af op mod en 1 million lyspunkter og byder på helt nye lys- og snescenografier.

Allerede fra d. 19. november og helt indtil d. 22. januar kan du skrue maks op for julestemningen i Tivoli, der i år bliver under temaet ’Hjerternes Fest’.

Comeback til Jul i Tivoli

Sidste år måtte Tivoli grundet den store Covid-19 nedlukning skuffe en masse gæster for den traditionelle juletur i Tivoli.

I år har de derfor skruet ekstra op for hyggen og tænder hver dag over en million lyspunkter.

Haven bliver pyntet af mere end 1000 smukke juletræer med sne, så her er vist garanti for en hvid jul.

Glæd dig også til 10 tons gran, 3 kilometers guirlande og virkelig mange æbleskiver, flæskestegssandwich og gløgg til den helt store guldmedalje.

”Vores netop afsluttede Halloween-sæson var en stærk succes. Vores gæsterne er tydeligvis igen klar til at kaste sig ud i årstidens oplevelser, og nu glæder vi os til at byde dem velkommen til Jul i Tivoli.

I år er det 27 år siden, at Tivoli første gang åbnede portene for en julesæson og for mange er det blevet en fast tradition med et besøg hos os.

Vi ved, at gæster fra hele Danmark er parate til at tage til København for at opleve den særlige julestemning i Tivoli, som mange sidste år gik glip af.

Derfor har vi gjort os ekstra umage for at give vores gæster en klassisk juleoplevelse med et ambitiøst lysdesign, og så er der et gensyn med balletten, Snedronningen,” fortæller Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Snedronningen er ubetinget Tivolis største og dyreste balletopsætning nogensinde, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag scenografien og kostumerne.

Glæd dig også til Crazy Christmas Cabaret og Eventyrteatret i Glassalen, Julekoncert med Tivoli-Garden og den traditionelle Nytårskoncert med Copenhagen Phil i Koncertsalen.

Snedronningen. Foto PR

Årets foto-spot er i hus

Årets juletema i Tivoli er ’Hjerternes Fest’, og det er ikke helt tilfældigt.

Ovenpå sidste års aflysning af julen i Tivoli og efter halvandet år med afsavn og nedlukninger er en smule kærlighed nok lige, hvad vi alle sammen har brug for.

Find både flotte hjerter ned langs alleen ved Hovedindgangen, hvor de vil hænge på ræd og række og side om side med Swarovskikrystaller og ved Nimb, hvor du igen i år kan opleve den fine projektion med levende billeder af en gammeldags juleby.

Her kan gæsterne se med, når bageren, frisøren og urmageren pynter op til jul på Nimbs facade.

Derudover er Julemanden også tilbage i Julemandens stue, der holder til på Pantomimeteatret, og så skal Tivolis gæster selvfølgelig heller ikke snydes for det årlige Luciaoptog, der finder sted den 13. december kl. 17.30 på slotspladsen.

Årets lysdesign byder også på et lys ved Tivoli Søen, hvor gæsterne kan finde det største træ pakket ind i frostklart og vinterhvidt lys.

Her vil du kunne gå igennem en lystunnel, hvor du hele vejen igennem finder forskellige fotomuligheder – perfekt til årets julefoto.

Foto PR

Flæskesteg og juledesserter i landsbyen på Plænen 

Også i år vil man på Plænen også kunne mærke julestemningen.

Hele området er forvandlet til en fin lille julepyntet landsby, hvor du både nyde flæskestegssandwich, julehotdogs, shoppe julegaver og holde varmen med skønne varme drikke.

Til den søde tand kan hele familien sammen dekorere honninghjerter og selvfølgelig spise sig mætte i æbleskiver med alt, hvad der hører sig til.

Hvad: Jul i Tivoli
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Fra d. 19. november og helt indtil d. 22. januar 2022
Hvordan: Læs mere om Jul i Tivoli her

Del artikel

Andre læser også