MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan anskaffer du dig en billig bil

Af Redaktionen

Disse nye færdselsregler skal københavnerne have styr på i 2020

Dette indhold er sponsoreret

Københavnere skal i år være opmærksomme på en række nye tiltag og regler, som gør sig gældende i trafikken. Der er nemlig kommet nogle nye meget interessante aspekter, som bliver implementeret i løbet af 2020 og allerede er det fra årets start. En del af disse blev nemlig allerede implementeret ved årsskiftet den 1. januar. 

Det er ofte, at der implementeres nye regler i trafikken ved årsskiftet fordi det rent praktisk giver mening – men også fordi, at færdselsregler ofte er følge af finansloven. Og finansloven følger altid kalenderåret. 

Herfra får du en guide til de regler, som du som billist i København og resten af landet skal gøre dig opmærksom på, før du begiver dig ud på vejene. 

Nye hastighedsregler for trailerkørsel

Når du skal ud med dit genbrug, dit haveaffald eller andet, har du i 2020 mulighed for at komme hurtigere ud til dit ærinde. Det bliver nemlig muligt at køre hurtigere med en trailer påhængt i år – hastighedsgrænsen bliver nemlig sat op for kørsel med anhængere.

Hvis du ikke har en bil, men er interesseret i en billig måde at anskaffe dig det på, kan du her læse om muligheder for at lease en bil

Således bliver det muligt for billister, der kører med små vogntog, som betyder personbiler og varebiler med op til 3.500 kg hængt på, at køre 80 km i timen i stedet for 70 km i timen på landeveje samt motortrafikveje. Du skal dog være opmærksom på, at der i dit lokale område godt kan være en anden hastighedsgrænse